Gissa vad jag pysslar med om dagarna förutom familj och jobb?

Jag tränar inför Kilimanjaro. Surprise!! Haha!!

Skämt å sido så vill jag lyfta fram hur roligt det blir med olika sällskap på dina träningspass. Det ger så otroligt mycket. Givetvis kan ett solopass också vara härligt men själv tycker jag att det ger det där lilla extra med sällskap. Speciellt nu när det blir ganska många och långa pass.

IMG 2233

I söndags sprang jag med tjejkompisarna till Viggbyholms Stationscafé där jag mötte upp finaste maken.

IMG 2312

Jag tog sedan bilen och han sprang hem med hunden. 14 sköna km i benen med bästa tjejerna och vem påstod att man inte kunde få in träningen en helgdag? Planen var att springa med klubben, Norra stockholm Endurance, men vi fick inte ihop tiden så det fick bli löpning på hemmaplan istället. 

IMG 2366

På söndagskvällen tränade jag med mitt grymma cheerleadinggäng. Så otroligt roligt på varje träningspass. Vi rockar! Go Breeze!!

Igår tog jag med maken och vår lilla vovve upp i skogen för att provspringa en reflexbana innan jag skulle köra tillsmmmans med min grymma löpgrupp.

IMG 2383

Det var verkligen så sagolikt att springa. Bara snön som saknas. Det var inte bara jag och maken som gillade att springa runt och leta reflexer utan löpgruppen gjorde en stor tumme upp på träningspasset. Kommer definitivt att springa där fler gånger men hoppas att det ska hinna bli lite snö också. Då snackar vi sagolöpning. :)

IMG 2396

Idag var jag ute på en stavgångsrunda på morgonkvisten med kompisen Monique som passade på att intervjua mig för ett reportage. Stor sol på himlen och vädret var sådär krispigt skönt. 

Onsdag blir vilodag men oj vad många härliga pass det ska bli framöver med härligt sällskap av vänner och fyrbenta små lurviga kompisar. Det är bara 39 dagar kvar tills jag reser och jag kommer utnyttja mina dagar väl framöver. Är du sugern på att hänga med? Kom vetja!

Det blir tidigar mornar för att inte störa familjen bus och mys underledigheten. ♥