Jag startade söndagen med att jag får ett meddelande på mobilen. "Är du redo?" Skiiiiiit också, jag har försovit mig!!!

Flög upp och började klä på mig. Tur att jag har en kompis som är flexibel. Haha! Hämtade upp Ann 30 minuter för sent men iväg kom vi i alla fall. Dags för ett långpass löpning upp till julmarknaden i Wira Bruk. Vi skulle springa ca 2 mil längs Roslagsleden som vi sprungit tidigare. Den här gången tänkte vi springa rätt...

Det vi inte riktigt hade räknat med var att det var så otroligt blött och en himlans massa geggamojja. Hahaha!! Vissa partier var helt omöjliga att springa genom så det blev lite omvägar både här och där. Vi hade inte bråttom så vi tog det mycket lugnt och jag ville hålla pulsen nere. Bara lätt och fint nu. Sprang med liten ryggsäck. Lika bra att vänja ryggen med att alltid ha en rygga, liten som stor. Och givetvis har jag vikter i ryggan. 

IMG 2109

IMG 2002

Geggigt men så underbart. Tyst och stilla i skogen.

IMG 2067 

Det går ju verkligen INTE att klaga på vår vackra morgon. Helt fantastiskt!

Den här rundan är en riktig energipåfyllare. Samlar en massa ny och härlig energi. Älskar't! Dessutom hinner vi babbla en massa under 3 timmar. Det är mycket som ska hinna avhandlas.

IMG 2061

IMG 2172

2 mil senare landade vi i vackra Wira Bruk som hade julmarknad. Tyvärr var det så mycket folk precis överallt så våra respektive kunde inte åka upp. Galet med folk.

IMG 2167 IMG 2168

Tänk om det hade funntis lite snö så hade det varit en riktig fullpoängare. Fin julmarknad.

Vår löpning tog inte slut här. Vi skuttade in på Wira och bytte om till torra kläder. Kollade på SL-appen att bussen hem skulle gå om ca 10 minuter ca 2 km från där vi var. Vi hoppade glöggen och sprang som dårar till stora vägen där vi upptäckte att appen räknat ut gångvägen från där vi stog och kunde ha gått med en glögg i handen utan stress. Hahaha!! Ja vi fick ju i alla fall till en ordentlig pulshöjning på slutet. 

IMG 2173

Det smakade finfint med en Snickers att dela på på busshållplatsen. Hahaha!! Alltid hittar vi på nåt tokigt! 

Sedan blev det fix på huset, avslutning med Family Fitness gruppen och givetvis lite adventsmys.

IMG 2179

Gjorde egen glögg på äppelmust och den supergoda mjuka pepparkakan. Allt från undervarttak.se

Hoppas ni alla fick en fin första advent!