Jeanette 1

Nu känns kroppen i finfin form och jag är på gång med både en massa härliga jobb och min träning. Otroligt roligt och jag är så tacksam att min kropp har återhämtat sig så snabbt efter så många veckors sjukdom.

Jag tog en lugn uppstartsvecka förra veckan men har nu kommit igång med både styrka och kondition. Core, funktionell styrka och yoga får jag in mestadels i jobbet men jag försöker kompletera lite mer hemma. Har sprungit kortdistans med både Ann och maken. Andningen funkar riktigt bra och då har det ändå varit kallt. Så det blir lite mer kortdistans med min underbara lilla vovve nu. Så länge kroppen tycker att det är okej kör jag korta pass på 5-6 km. Sedan har det blivit lite mer stavgång med full utrustning på. Det gäller ju att vänja kroppen med både kängor och trailskor. Likaså ryggsäcken är alltid redo vid dörren när jag ska iväg. Packad med vikter. Hahaha!! Det gäller ju att vara redo och få till mina pass mellan jobb och ungarnas aktiviteter. Kroppen svarar bra på den här träningen och det känns riktigt bra. Fick också till lite längre löppass men inte så långt som jag själv skulle vilja. Så i helgen ska jag springa till julmarknaden på Wira Bruk. Längtar redan för det är en fin runda längs Roslagsleden men då får den stora ryggsäcken vänta hemma.

I samma veva har jag fått flera nya företagsuppdrag och jag är så glad. Jag får inte bara köra en massa roliga pass och inspirera alla anställda utan får även nöjet att jobba med flera olika friskvårdsuppdrag på större företag. Grymt! Precis det jag vill göra.

Det enda som saknas nu är snön.

Önskar er alla en helt underbar dag. Snart dags att springa en runda. :)