IMG 9914

Efter en sommar utan riktig semester, en husförsäljning och en husflytt kände jag mig sliten när höstens alla roliga jobbuppdrag började. Att dessutom vårt internet legat nere i princip hela tiden under 2,5 månader hjälpte ju inte till. Kroppen strejkade och ville mest bara sova. Inte ens en anmälan till Ironman Kalmar fick mig att tända till. Skittrött helt enkelt. Och tung i kroppen.

Löpningen har jag fått till hyfsat och likaså funktionell styrka och yoga. Men allt annat har legat på is. Jag har bara längtat till att känna suget efter mina träningsupplägg. Jag vet att det kommer men låter det få ta sin tid helt enkelt. Fokuserat på familjen och jobbet.

I torsdags åkte vi till Calella i Barcelona då maken ska köra årets ironman. Han har haft 8 månaders träning med en ny coach och träningen har flytit på grymt bra. För tio dagar sedan fick han jordens förkylning. Är inte det så typiskt? Nu är han på bättringsvägen och är taggad för tävling. Ska bli så roligt att supporta honom och alla andra vi känner som är med. Vilken inspiration!!

IMG 9899 IMG 9891

Vackra stranden i Calella. Den är hur lång som helst.

IMG 9916

 Ironman feber i stan. Så härligt!

Igår testade jag delar av löparbanan som går längs med stranden. Så otroligt vackert. Det blev 60 minuter i solen. Lugnt och fint. Mötte upp maken och klubbkompisen Niclas och sprang med dem en bit. Jag känner inte av Lidingöloppet alls i benen.

 

IMG 9962 

 Här skulle jag lätt kunna tassa runt varje morgon. Wow! Vilken energiboost!! 

Förberedelserna är i full gång och skyltar, markeringar och annat är på plats.

IMG 9959

 Kul att få möta upp dessa peppade killar som längtar till söndagens tävling.

Killarna har testkört cyklarna och provsprungit lite. Nu var det dags att ta upp kampen med vågorna. Jag följde såklart med och tänkte få lite strandtid. Bikini på!! 

IMG 9968 

 Lite jobb på stranden och sol är en perfekt kombo medan jag spanade på killarna i vattnet. Så fint på sranden men stor respekt för dessa stooooora vågor. De ser inte mycket ut på bilderna men killarna försvann i vågdalarna och de riktigt stora vågorna kom i omgångar.

IMG 9963

Här trivs min make. Han skulle lätt simma ute varje dag om han kunde. Det tog inte många sekunder innan han var i. Som ett litet barn. Hahahaha!! 

IMG 9993

 Killarna fick en tuff match med vågorna men kom upp med stora leenden. Det kommer bli en grym simning.

På tal om stora vågor så hade jag inte lärt mig läxan efter min löprunda på morgonen då jag komlite för nära vattnet och helt plötsligt hade vattnet upp till vaderna. Klafs klafs... Lärde jag mig något? Eeehhhh....näe inte mycket. Jag tyckte att vi ställde våra saker en bra bit från stranden men innna jag visste ordet av låg jag i vattnet. Mina böcker struntar jag i men min mobil fick bada också.  Not so good.

Den beter sig lite märkligt just nu...

IMG 0016

Som sagt. Allt blev blött och jag fick vrida ur klänningen och snällt ta på mig den. Mmmmm....tur att det är varmt här.

Igår kväll gick vi ut ett gäng och käkade middag och hade supermysigt. Inget tvivel om att det råder Ironmanfeber i stan.

Inatt och idag har regnet bara öst ner. Väntar nu bara på att solen ska kika fram så att jag kan skutta ut på en löptur upp i berget. Längtar! Rapport kommer ikväll.

Ha en riktig toppendag! Kram från Calella! ♥