Vaknade på morgonen och kände mig oförskämt pigg i kroppen. Har ju de senaste veckorna haft mer ont och kramp men det har inte blivit värre. Solen kikade fram och jag tänkte att det här blir en grym dag! Inte ett dugg nervös. Varför skulle jag vara det? Jag springer ju ändå i min takt.

Åker in med finaste vännen Ann och hämtar upp två kompisar till som ska springa. Underbara tjejer som sprider en massa glädje och energi. Det gillas!! Tyvärr saknades en av solstrålarna som blivit sjuk.

Då det alltid är mycket trafik var vi ute i god tid och tog allt i godan ro. Hämtade ut nummerlapparna och ställde oss i toakön. Alltså. Hur kommer det sig att det alltid är så galet lång kö? Hade nästan lite småpanik innan jag kom fram och kunde knappt prata med tjejerna. Började skratta när jag kom in. Att det kan vara en sån lycka att få kissa!!! Hahaha!! Tjejerna skrattade gott åt mig då de hörde mig skratta från bajamajan. Den bjuder jag på!! 

IMG 9638

Jag, Ann, Nina och Annika. Grymmaste Nina och Annika gjorde dessutom finfina tider och persade på distansen. Grattis!!

Satte på oss nummerlapparna och började röra oss mot starten. Skönt att få gå raskt som uppvärmning då det är en bit till starten. Jag och Ann startade i sista gruppen medan de andra startade i grupperna framför.

Väl iväg så tog vi det lugnt och fint. Vårt mål var att bara njuta av ett perfekt långpass i fin natur med full service. Ingen stress alls.

IMG 9649

Många som ringlade fram längs banan. Blev aldrig glest trots att vi startade längst bak.

IMG 9652

Sann glädje och njutning.

Min kropp brukar börja vakna till liv efter ca 8 km så vi tjattrade på och väntade på att kroppen skulle fatta att det är skönt att springa. Kramperna började tyvärr ge sig till känna i händerna och ryggen ganska tidigt men vi drog ner på tempot och gick i backarna så att det inte skulle påverka loppet. Tog lite fler SaltSticks. Släppte lite efter halva loppet. Skönt.

Blev lite sur vid 10 km då sportdrycken var helt slut. Skäms på er Lidingöloppet!! Det är INTE okej. Annars ett toppenarrangemang.

Vid 15 km bev det gottigottgott med en mosad och en aningens smält Snickers. Satt som en smäck i magen kan jag lova. 

IMG 9658

Vid 23 km springer vi precis vid vattnet och jag var bara "tvungen" att ta en stå-på-händer-bild-ni-vet-som-jag-alltid-gör-och-kan-inte-låta-bli. Hahaha!! Fick många glada hejarop. Ja det var nog en och annan som rynkade på ögonbrynen och tänkte att vi inte vara riktigt kloka. Kan i och för sig bara hålla med...

Sista fem var tyvärr lite smärtsamma i ryggen, händerna och ansiktet började ge sig till känna. Ibland vill jag bara skrika av frustration men det är ingen idé. Dessutom var det helt fantastiskt att bara få springa hela den här vackra banan. Försökte helt enkelt blocka och fokusera på hur underbart det är att ha möjligheten att få springa dessa långpass med min fantastiska vän som alltid supportar mig. De sista fem langade hon fram sin hand, tog tag i min och så gick vi raskt upp för backarna. Ni kan inte förstå hur värdefullt det är att få ett sånt stöd från någon. Det är bara helt fantastiskt!! En grym känsla. ♥

IMG 9700

Vi kom i mål och förutom mina kramper så kändes det toppenbra. Känner knappt av löpningen efteråt. Är så glad och tacksam att min kropp trivs med löpningen och att få njuta på dessa härliga långpass. Mer sånt.

IMG 9707

Två mycket nöjda tjejer med dagens upplevelsepass i fantastisk miljö.

Tack för all support och hejjarop!!