I juni var jag och några kompisar med på Color me Rad och jag vann träningsutrustning från Abilica. Så galet glad jag blev! Vid det tillfället var märket Abilica ganska okänt för mig. Under sommaren har jag haft möjligheten att testa allt som jag vann. Deras utrustning har väldigt snygg design och det gör inget om de står framme. Det gillas!

IMG 7064

Ingen dålig vinst, eller hur? Så glad! Dessutom har de färgmatchat mitt företag. Grymt!

Härom dagen körde jag och min underbara kompis Ann ett pass hemma i min studio som jag också fotade till er. Fokus var Bosu-bollen och skivstången. Finns mycket bra och roliga övningar men här är i alla fall några ni kan testa själva. Har ni ingen Bosu så kör bara utan.

IMG 9545

Nu kör jag för att få en starkare & friskare kropp mot Ironman Kalmar 2016.

Enjoy!

 

HELKROPPSPASS MED BOSU-BOLL & SKIVSTÅNG

 

IMG 9523 IMG 9524

RAKA MARKLYFT - En riktig favvoövning som tar finfint baksida lår, rumpa och ländrygg. Var noga med att ha en rak rygg genom hela övningen.

 

IMG 9525 IMG 9526

THRUSTERS - Benböj med en axelpress. Tryck knäna lite lätt utåt i din knäböj.

 

IMG 9527 IMG 9528

ENBENS AXELPRESS - änns det svårt på ett ben så börja på golvet utan Bosu.

 

IMG 9529 IMG 9530

DRAKEN - Försök att vara så rak som möjligt i höften när du fäller över.

 

IMG 9533 IMG 9535

RUSSIAN TWIST - Blir det för tungt att ha fötterna i luften så ner med dem i golvet så blir du stabilare. Jobba med vikten sida till sida. Tänk på att lyfta upp bröstet.

 

IMG 9540 IMG 9543

UTFALLSSTEG - Håll en vikti handen framför bröstet och kliv bak höftbrett isär samtidigt som du pressar vikten rakt upp. Dra ner vikten mot bröstet när du kliver upp igen. Gör ett ben i taget.

 

Bestäm själv hur många du vill göra. Börja försiktigt och öka sedan allt eftersom det känns bra. Bra och roligt komplement till din andra träning.