Som ni har märkt har hemsidan ändrat utseende och den känns fräsch och mer jag. Jag kommer att fixa det sista under september och ni får gärna tycka till! Hoppas att det ska kännas lättare att hitta info. Nu kommer bloggen att bli mer levande och jag ska givetvis peppa er till max nu när höstmörkret börjar ge sig till känna.

Sedan vi flyttade har jag fixat min studio så nu börjar det bli klart. Stora fina speglar, pilatesmaskin, massagebänk och min utrustning. Så härligt! Dock gillar jag att träna utomhus så mycket det bara går.

Under morgondagen kommer det upp info om familjeyoga, coreworkshop, massagetider och fortsättning på löpgrupp & yoga under senhösten. Känns otroligt bra och spännande! 

Sist men inte minst vill jag påminna om föreläsningen med underbara Annelie Pompe tisdagen den 29/9 kl 19.00 i Kista. Kika in på länken här. Maila mig din anmälan.

Välkommen kära höst!!

141017 jeanetteruno0366

Photocred: Sofie Lantto