Då var redan augusti här och sommaren försvann riktigt snabbt. Som alltid. Normalt på sommaren brukar jag ha fokus familjemys och träna men i år blev det familjemys och husflytt. Passade faktiskt rätt bra med tanke på vädret. Känns riktigt bra att ha det gjort innan terminsstarten. Så ni som brukar träna och gå på massage hos mig kommer få komma till mitt nya kryp in.

Jag hoppas att ni alla har haft en helt fantastisk sommar och samlat på er en massa ny energi.

Nu ska jag sätta tänderna i mina företagsuppdrag, mina PT/massagekunder och mina härliga grupper. Har även bokat in fantastiska Annelie Pompe i september (se mitt förra inlägg) i Kista. Anmälningarna börjar rassla in så boka in dig du med. Annelie är otroligt inspirerande.

Se till att mjukstarta nu när jobb, aktiviteter, familjepussel och all logistik startar igång. Oftast får jag en känsla av att det blir 0-100 på en vecka. Rätt galet faktiskt. Allt behöver inte fixas på första veckan. Se till att börja planera in aktiviteter, matlista och storhandling från start. Det ger ett enormt lugn att ha någorlunda koll på de bitarna. Se till att inte ha varje dag fullbokad utan hitta tid för återhämtning. Att bara vara och att njuta av vackra augusti.

Nu ska jag ta en paus, lägga mig på altanen med en kopp kaffe och njuta av solen en stund.

Välkommen höst!