Jag har bjudit in fantastiska Annelie Pompe till en inspirerande föreläsning i Kista tisdagen den 29/9 kl 19.00.

Pris: 220:- anmälan görs på mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och är bindande. Begränsat antal platser.

Annelie Pompe är en av Sveriges största äventyrare. Hon har slagit världsrekord i fridykning till 126m på ett andetag och var dessutom den första svenska kvinnan att bestiga Mount Everest från nordsidan. Annelie är världens högsta och djupaste människa och en multiäventyrare med en mångsidig karriär.

Hon är expert på mental styrka och utbildad personlig tränare och livscoach. När hon inte är ute på äventyr i världen jobbar hon som föreläsare, guide, coach, författare och instruktör. Hon är också en erkänt skicklig fotograf som fått sina bilder publicerade i några av Sveriges största fototidningar. Dessutom har Annelie Pompe skrivit boken "otroligt högt och extremt djupt" för Bonnier fakta och skapat appen “Appiness” om positiv psykologi.

I sina inspirerande föreläsningar berättar hon om sina högt satta mål och hur hon bär sig åt för att uppnå dem. Om hur till synes oövervinneliga hinder vänds till möjliga utmaningar och hur nedbrytande rädsla ändras till kontrollerad respekt. Hennes föreläsningar handlar om hur man hittar sin inre styrka. Det är tankar och tips som inte bara fungerar för världsrekordförsök eller för att bestiga Mount Everest – de fungerar lika bra för betydligt vardagligare mål och drömmar.

Kom och bli inspirerad! Anmälan görs via mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och är bindande. Det går bra att anmäla flera samtidigt. Skriv bara allas namn på anmälan.

 

Varmt välkomna!