Jag och Ann hade verkligen laddat för den här dagen. En dag där vi skulle träna tillsammans och få MASSOR av härlig inspiration. 

Förra året var jag med på Blogger BootCamp och det var grymt bra organiserat. Roliga pass och härliga människor. Det sa bara svisch så var dagen slut.

Det sa bara svisch i lördags också. :) Vi hade valt en massa pass utomhus vilket var helt perfekt då det var strålande solsken, varmt och bara helt underbart!

Här kommer min dag med massor av bilder. 

Och inspiration såklart!!

 

När vi kommer till KTH-Hallen blir vi avcheckade och inslussade i första omklädningsrummet. Där hittar vi våra skåp med våra namn på och i skåpet väntar en av de störta goodiebagsen jag sett. Galet!! Dessutom fick jag Annika Sjöös nya Paleokokbok. Nice!!

 IMG 3064 480x640 IMG 3146 640x640

Vi byter snabbt om för att göra oss redo för första passet.

IMG 3149 640x427

Jag och min partner-in-crime Ann var sjukt taggade för en dag här!!

Foto: www.uppochhoppa.se och www.träningsevent.se

 

RUNNERS STRENGTH

Ett inomhuspass med Rubin McRae med fokus på löpstyrka. Ett riktigt svettigt och roligt pass.

IMG 3152 640x353

 Foto: www.uppochhoppa.se och www.träningsevent.se

 

RUNNERS BOOTCAMP

 Fortsatte med Rubin McRae utomhus där vi körde löpning, löpskolning, intervaller och styrka. För oss passade detta pass lite bättre då vi gärna helst kör ute.

Egentligen var det inte så mycket nytt på de första två passen men fantastiskt roligt att få köra igenom kroppen. Bra upplägg.

IMG 3105 640x640

Underbart pass i soooooooolen!!

 

WÖRKOUT

Lekfulltpass med Pischa Stringstedt. Här körde vi ett pass med vår egna kroppsvikt och det var nästan identiskt med vårt egna utomhuspass som jag och Ann kör. Vårt Family Fitness.  Grymt bra upplägg och ett riktigt härligt gäng!! Mycket skratt, skitiga kläder och trötta kroppar - precis som det ska vara!!

Tydligen var jag grym på att springa i björngång. Hahaha!! Jag har hittat min talang nu!!

 IMG 3107 480x640

Sjukt roligt!!!

IMG 3155 640x389

Här kommer björngångs-och sprintmästarinnan!

Fotot: www.uppochhoppa.se och www.träningsevent.se

 

LUNCHMYS i solen var ju inte helt fel. Maten smakade gudomligt efter tre sköna träningstimmar. Härligt gäng med likasinnade att hänga med och prata träning och livet.

 

MOVEOO

Hade verkligen sett fram emot detta pass med José Nunez. Är det någon som kan hitta på de mest grymmaste övningarna så är det José. Vi jobbade parvis med gummiband och garvade nonstop. Våra armar skakade efteråt. Haha!! Gissa vem som redan beställt hem 60 gummiband?? Jajjemänsann! Sjukt peppade att köra med mina PT-och företagskunder.

IMG 3129 480x640

Dessa gummiband finns nu hemma redo att använda. Ann vet inte om det men nästa gång vi ses finns de med i min rygga. Hehehe...

 

EVEREST BOOTCAMP

 Jag kan säga att äventyraren Fredrik Sträng är en otroligt trevlig och ödmjuk kille som bjuder på sig själv. Han skuttade iväg med ett gäng tjejer, mig och Ann inkluderat, och körde hela havet stormar i skogen. Då menar jag inte bara skutta över lite stenar i skogen utan klättra i träd, glida nerför branta stup (okej inte så branta men ni fattar!!) och balansera över det mesta vi kunde hitta. Hjälpa och pusha varandra var en av huvudstenarna för att det ska funka på högre höjd. Vi fick också lära oss hur vi ska tänka om vi ska ta oss uppför större berg. Kul och riktigt roligt pass.

Jag som älskar dessa typ av träningspass kändes detta verkligen som pricken över i:et.

IMG 3140 480x640

Mer av detta i våra träningspass helt klart!

 

YIN YOGA

 Avslutade dagen med en superskön yin yoga med Sofie Ringsten. Skönt att öppna upp och stretcha ut kroppen efter den här underbara dagen.

IMG 3143 480x640

Trött? Jag? Haha! Somnade ovaggad kan jag säga.

Kroppen kändes aningen mör i några dagar men det var det så värt!

Nu har jag blivit så inspirerad och framför allt så fick jag till en rolig och kvalitativ träningsdag.

Tack Blogger BootCamp för ett grymt arrangemang. Ser fram emot nästa år.