I torsdags åkte jag med första flyget ner till Palma som olyckligtvis blev försenat men jag tog det med ro. Hade ju ingen brådis så jag köpte en till kaffe och bara njöt av att vara på väg. Började läsa min nya bok. Hade sett fram emot att åka till Palma så länge och var verkligen supertaggad.

Något jag inte hade räknat med var att nu hade jag tid för eftertanke och reflektion. Min första reaktion när jag kom till Palma var att jag kände mig så otroligt ensam och ledsen. Egentligen vet jag inte varför men tror att den senaste tiden med oro för både mig själv och Filippa tog ut sin rätt. Inte så konstigt kanske. Gjorde allt för att peppa mig själv och tog därför direkt en promenad till yogastudion Earth Yoga i Santa Catalina för att se vart det låg. Det tog mig ca 20 minuter att gå dit vilket är perfekt.

Sandra som driver studion tog emot mig där och var helt underbara. Bestämde att jag skulle vara med på hennes pass under fredagen och sedan på Meghan Curries båda workshops under lördagen. Underbart!

Fortsatte sedan att gå runt i Palma och bara njöt. Ca 20-25 grader hela helgen var det utlovat. Perfekt för mina leder.

Tanken med helgen var att få komma ner i varv och bara vara, sova massor (japp sov i snitt 10 timmar per natt), kolla in mitt hotell och aktiviteter för kommande träningsläger med mig i vår och så självklart att få yoga massor. Jag fixade allt och dessutom läste jag en hel bok under mina 4 dagar på resande fot. Bra för att vara mig då jag har svårt att sitta ner och läsa och bara vara. Vill gärna göra något. Så resan var verkligen bra på alla plan.

Här kommer lite bilder, tankar och reflektioner från helgen.

IMG 0716 640x480

En av mina härliga promenader och löptur längs med hamnen i Palma. Som en frusen nordbo så tyckte jag att det var varmt och gick med linne mest hela tiden. De som bodde här tyckte tydligen att det var kallt då jag såg den ena efter den andra med strumpbyxor, jackor och halsdukar. Tänk så olika vi kan uppfatta temperaturer. :)

Hade jag hittat en strand så hade jag med största sannorlikhet lagt mig ner i bikini. Det var ju som vilken svensk sommardag som helst med 25 grader på dagen och strålande sol.

 IMG 0719 640x480

Katedralen låg precis nere vid hamnen i utkanten av den gamla delen. Det var så otroligt vackert att vandra runt i den delen av staden och framför allt runt katedralen. Nästa gång jag är i Palma ska jag gå runt och ta en massa fina bilder. Glömde det då jag bara strosade runt och njöt...

IMG 0712 640x640

Att sitta och mysa med en härlig feelgood bok och en riktig god caffe con leche är inte helt fel.

Självklart blev det lite shopping men mest vila, sova, läsa och framför allt yoga.

Jag var lite nyfiken på om det fanns någon simhall i närheten. Hade ju ändå mina simgrejer med mig. Ja ni läste rätt. Det gäller ju att vara redo... Så efter lite promenixande så var jag äntligen framme! Wow! Vilken stor simhall! Fullt pådrag i alla pooler och det fanns även två utomhuspooler, varav den ena var en 50:a. Inne hade de en stor 50:a som det använde som 25:or på tvären istället så att alla fick plats. 4 badvakter, ca 15 simtränare som tog hand om en massa barn och ungdomar och allt var så välorganiserat. Fanns om jag inte såg helt fel 3 mindre 25:or där de spelade undervattensrugby och simundervisning/plask och lek i de andra. Så stort men oj så diciplinerat. Slitet ställe men så bra. Höll på att gå vilse i omklädningsrummet. Haha!! Kostade 4,5 euro och då ingick deras gym också.

Då detta är lågsäsong så stängde det kl 17.00 för allmänheten men jag hann i alla fall med 35 min bra teknikträning.

Hit ska jag  fler gånger. Vem hänger med på ett simläger i vår med mig?

 Så till det viktigaste - yogan.

På fredagsmorgonen tog jag en härlig morgonpromenad till yogastudion och det var så otroligt härligt att få komma in till denna mysiga studio. Sandra och de andra som jobbar där är så fantastiskt trevliga och välkomnande. Det är viktigt att det ska kännas familjärt och hjärtligt tycker jag. Det var det.

Sandra yogaklass var helt fantastisk. Passade mig perfekt och det var så skönt för både kropp och knopp. Fick utmana mig jag med och det älskar jag. Jag jobbade mycket i krigarpositioner och huvudstående.

IMG 0729 480x640

 Fina Sandra. Tusen tusen tack!

När jag gick ut från studion så kände jag mig så otroligt glad och lätt i både kropp och knopp. Underbar känsla. Tog en promenad genom stan efteråt och landade på ett nytt fik. Ta in yogapasset och njuta av min bok/caffe con leche är ju inte helt fel start på en fredag.

 IMG 0745 640x640

På lördagen var det dags att få träffa på Meghan Currie. Jag hade bara anmält mig via Earth Yogas hemsida då jag ändå skulle vara där till hennes workshops på lördagen. Minst 2/3 av klassen var ditresta från hela europa för att vara med på hennes klasser undr helgen. Så coolt! Det kommr jag också at göra i fortsättningen. Men vilken tur jag hade som fick vara med och yoga med denna underbara människa. Otroligt ödmjuk med åda fötterna på jorden. Nära till skratt under hela passet och det kändes så otroligt avslappnat.

Varje workshop var 2,5 timmar men det slutade oftast efter 3 timmar. Det gjorde inget för det var så roligt, utmanande och så skönt. Timmarna bara flög iväg. Det blev en hel del teknikträning i handstående. Så galet roligt och jag fick bara ett sug efter mer yoga.

IMG 0759 640x480

En liten tjej med stort hjärta.

Som ni förstår gick helgen fort och det var härligt att få komma hem och pussa på min lilla familj. Inte bara mina leder blev boostad av värmen utan både kropp & själ blev boostad.

Med tanke på att Stockholm bara haft två timmar sol i november var det skönt att få tillbringa 4 dagar med massor av sol.

Planerar för fult min träningsresa torsdag - söndag vecka 12. Endast 10 platser. Hör av dig till mig om du är intresserad av en plats. Fokus på yoga, löpning, promenader, funktionell träning och att bara vara. Längtar!!

Ha en riktigt härlig dag!