DSC 3821

Foto: Fotograf Sussi

Jag har haft några dagar med riktigt bra träning. Känns skönt nu när kroppen varit mottaglig för lite tuffare träning. Det har gjort att jag dragit ner på den andra träningen så att jag ska orka. Dessutom har jag rest en del vilket inneburit att gå upp riktigt tidigt. Det pallar jag inte i längden då jag får värk istället.

 Det är också extra viktigt att lyssna på kroppen när jag har lite andra faktorer som påverkar min vardag. Då måste jag kunna pausa och ta hand om familjen. Just nu tycker jag att det går ganska bra att hitta en bra balans. Det viktiga då är att jag lyssnar på kroppen och inte tar ut mig för mycket. 

 I söndags körde jag mitt första 2-timmars spinningpass. Vad roligt det var!! Tiden gick så fort och det var ett underbart gäng med. Om drygt en vecka kör Peter Dörlich och sedan är det min tur igen i december. Häng med på roliga spinningpass med oss i vinter. Boka in dig på Triathlonbutiken om du inte redan gjort det.

Passet jag körde innehöll: uppvärmning i ca 15 minuter, 4 block med 40/20 sek-intervaller, lång och härlig backe på ca 15 minuter och så avslutade vi med två små härliga pyramider på 1-4 minuter. Just det! De fick en härlig Grand Finale á la Häxan. Jag tror faktiskt att alla var lite trötta...

I tisdags flög jag ner till Göteborg för att boosta min simning lite. Fick sällskap av min fina kollega och kompis Anna också. Vårt fokus på våra 2 timmar låg på timing, andning, 2BK (kickar) och så blev vi filmade. Vi blev coachade av grymmaste Bjarne från Simcoachen. Hade en riktigt bra dag! Dessutom åt vi lunch med ytterligare en kollega och vän från Simcoachen (det gäller att passa på när jag ändå är nere i Götet), underbara Eva.

Mötte upp maken på Landvetter som varit i både Göteborg och Borås under dagen. Hade en mysig fikadate på flygplatsen innan det var dags att flyga hem. <3

Väl på Arlanda hoppade jag raskt in i bilen och bytte om till löparkläder då min löpgrupp Åkersberga Spring skulle starta om mindre än en timme. Haha!! Det gäller att vara förberedd!!! Hade två minuters marginal innan vi körde igång.  Oceaner av tid...

Vad gjorde vi för roligt på löpgruppen då? Jo efter uppvärmning, löpskolning och dynamsik stretch så var det dags för intervaller i backe. Under 15 minuter skulle vi springa så många varv vi hann. Jag och Daniel blev ensamma i vår grupp så vi hann knappt vila innan det var dags att köra igång igen. Jag kan säga att Daniel är grymt snabb så jag hann knappt få ner pulsen innan det var dags igen. Var heeeelt slut men oj vad roligt och utmanande! Tack Daniel för din draghjälp!! Efter intervallerna tog jag en egen runda på 1,5 km innan jag blev upphämtad av maken och kunde mysa med familjen.

Bra dagar helt enkelt med riktigt bra träningspass!

Just nu är jag på Mallorca och i underbara Palma för att träna, sova och bara vara. Samla ny energi och förbereda för min träningsresa till våren.

Ta hand om er och kramas lite extra i helgen!