Jag måste erkänna att det är väldigt få gånger som jag känner att jag bara vill dra täcket över huvudet och bara gå i ide. Det här måste ha varit en av de djupaste svackor på väldigt länge.

Framför allt har det varit väldigt mycket oro för både mig och min familj. Auto-immuna sjukdomar suger!

Ni vet ju redan att jag har smärtsamma kramper, krypningar och är galet trött. De såg ju förra veckan att jag hade förhöjda levervärden, låga värden i kalium och zink men också inga järndepåer att tala om. Min kropp var helt enkelt helt tom. Läkaren skickade mig på mer provtagning och fick då i början av veckan ett samtal från min läkare som sa att jag hade farligt låga värden i kalcium, även kallat för hypokalcemi. Han kunde inte ansvara för att jag var hemma utan ville att jag skulle åka in akut. Ett potentiellt livshotande tillstånd sa han.Då fick jag hjärtat i halsgropen. Blev faktiskt lite rädd. 

Avbokade en del jobb och försökte ta det lite lugnare. Framför allt ville jag vara anträffbar när läkaren skulle ringa igen då jag fått ta en drös med nya prover igen.

Ringer två dagar senare och säger att det inte är lika allvarligt längre. Nu ska vi bara invänta och se hur kroppen tar upp järnet och kalciumet de närmsta veckorna.

Förstår ni nu att jag bara ville gå i ide? Vilken galen vecka!!

Tur att jag har en sån underbar familj och fina vänner! <3 Tack för all pepp - det hjälper!

I fredags träffade jag två kompisar, Anna på en fika i byn och sedan en utomhus. Jag blev fotat i en underbar miljö av finaste vännen Sofie. Fotografering, fikamys och en massa snack. Så underbart!

Tack Anna och Sofie för en dag med en massa pepp! Som Sofie säger - lev för fan!

 141017 jeanetteruno0043

På eftermiddagen var det sedan dags att dra till Nässlingen för ett företagsuppdrag. Jag hade tillsammans med min underbara kompis Jenny blivit inhyrd att köra pass. För mig skulle det bli tre yogapass, en på fredagen direkt när vi kom dit och sedan två under eftermiddagen på lördagen. Massa fri tid mellan och tid för att umgås då vi inte setts på så många år. Nu snackar vi tid för tjejsnack! :)

Allt gick fantastiskt bra och jag fick sån enorm energi att bara vara där i miljön. Så vackert! Hela arrangemanget var dessutom grymt ordnat och det var riktigt roligt att få ha varit delaktig med dessa underbara människor. Härligt dygn helt enkelt.

På instagram har jag lagt ut massor med bilder på - jeanettetrihealth - kika gärna in där. En liten solhälsning på klipporna finns också. Magiskt vackert. Jag ska helt klart tillbaka dit.

IMG 0149 480x640

 Någon som vill hänga med på en träningshelg i vår?

Avslutade helgen med en underbar söndag - tidig morgonlöpning med Ann, 2 timmars yoga med Malin från YogaFlow, mys med familjen och en kalashärlig grupp på Family Fitness.

Jag känner mig laddad att starta upp en ny vecka med ny energi. Nu ska kroppen bli riktigt stark! Håll tummarna för mig!

Kram alla fina! <3