Tusen tusen tack för all pepp! <3 Ni är bara så underbara!! TACK!!

Som jag har skrivit tidigare så är för mig löppass bättre än mina starka mediciner. Mår så fantastiskt bra efteråt. Då pratar jag om långa lugna löppass i prattempo.

En dröm vore att få sluta med mina mediciner men i dagsläget är det inte aktuellt. Lär ju inte testa själv då det finns för stora risker med det. Så mer träning i lugnare former med lite korta högintensiva pass när kroppen är okej. Så får det bli. Ganska bra att satsa på långa distanser i både löpning, swimrun och triathlon. Det gäller att hitta alternativ och lösningar till allt.

Så idag, fast jag var så jäkla trött, seg och hade värk så visste jag att det var bara att ge sig ut. Ingen idé att börja jiddra med sig själv.

Mitt ena mål med löpningen idag var att ta det riktigt lugnt, lyssna på kroppen och INTE dra på mig någon kramp. Bara ut och njuta! Det andra målet var att springa någonstans mellan 20-22 km.

Jag kan säga att jag höll de båda! Fick superlite känningar i ryggen så vi drog ner på tempot tills det släppte och jag fick ihop 22,5 km. Hepp hepp!

Det bästa av allt - INGEN VÄRK NU!! Wiiieeeehoooo!!

Pricken över i:et var ju det underbara höstvädret. Kändes riktigt varmt att springa i solen idag. 

IMG 9964 480x640 

Löpargänget idag bestog av maken, Oreo, Ann och Cattis! Härligt!!

Här kommer lite fina bilder från löpningen idag.

IMG 9971 480x640

Mina löparkompisar! <3

IMG 9984 480x640

Underbart, underbart, underbart!!

IMG 9979 480x640

Häxan har ALLTID tid att leka lite...hihi...

IMG 9980 481x640

Ann hängde med på en extrarunda då de andra vikt av. Kan aldrig få nog!! Runners high delux idag!

Det är något speciellt med hösten. :)

Ha en fortsatt härlig lördag! Jag ska föja Ironman Kona Hawaii ikväll/natt och bästaste vännen Sussi som tävlar. Givetvis hejar jag på alla andra grymma svenskar som också tävlar. Ska bli riktigt roligt. Vi ska bygga vår årliga sovkoja och fixat en massa mys. Tilde är toktaggad!!

Imorgon väntar ett nytt långpass och då på trainern.

Over and out!