Vilken rackarns bra sommar vi har haft! Helt underbart! Träning, familj, hund och utflykter har tagit min tid. Men  nu är jag tillbaka igen. :)

Efter att jag gick min Crossfit Level 1 Trainer utbilding så har det inte hunnits med så mycket crossfit då mitt fokus legat på triathlonsäsongen. Men för några veckor sedan fick jag ett sånt sug efter att köra igång igen. Ville köra hårt med alla grymma atleter på bästa boxen - Täby Crossfit.

CROSSFITABSTINENS!!!

Det är nu lätt stillat då jag hunnit med två pass i veckan. Så jädra roligt! Här ska byggas en riktig stark kropp. Känner mig dock ganska klen just nu men det ska jag komma ikapp.

Måste säga att det var så kul att träffa alla gamla och nya atleter. Grym stämning och mycket pepp på passen. Häng med mig du också och testa min "lekplats". :)

Idag körde jag bla push press + push jerk + split jerk. Som sedan avslutades med en himlans massa thrusters och pullups.

IMG 8632 480x640

Älskar all denna teknikträning i crossfit. Köra ganska tungt för att sedan avslutas med en utmanande WOD (workout of the day).

I tisdags körde vi en WOD där vi skulle hålla handstand i 30 sek. Det var inga problem för mig men att hänga i ringarna var desto tuffare. Kul att det alltid finns något att förbättra och jobba på samtidigt som det finns något som jag kanske känner mig stark i.

Mitt mål under hösten och vintern är att bygga upp en riktigt stark kropp och köra ca 3 crossfitpass i veckan. Så perfekt när jag kan göra det mellan mina jobb.

IMG 8364

 Var tvungen att testa hollowback handstand som jag gör i yogan. Målet är att bli lite mjukare i kroppen också. Framför allt i ryggen.

 Mot en starkare och rörligare kropp!