Imorse ringde klockan ilsket kl 05.00. Herregud vad det kändes tidigt imorse. Med håret på ända och ögon jag knappt orkade hålla öppna, lyckades jag ta mig upp till vardagsrummet och sjunka ner i min fåtölj under värmefilten. Maken serverade en kop kaffe och jag tänkte för mig själv: Ditt pucko! Varför tog du inte sovmorgon istället för att åka och träna?

Jo jag vet varför! Känslan att komma till min grymma box och möta alla underbara deltagare och coacher gör att jag bara vill åka dit och träna mer. Missade passet i lördags pga strulig mage så nu var jag supertaggad.

Efter uppvärmning körde vi:

2 x 500 m rodd

Press 3 x 5 RM med 90 % av 1RM

AMRAP 6 min:

10 wallballs

10 pullups

Grymt roligt pass och det gick riktigt bra. Nöjd!

Åkte hem och hade mysfrukost med Tilde.

Lämnade henne å skolan, tog en sväng förbi labbet (Vilken överrasking!!) för att sedan åka till Solna och Vasalundshallen.