Idag vaknade jag till en härlig höstig morgon. Jag älskar verkligen alla årstider men hösten ligger mig nog varmast om hjärtat. Krispig luft, fina färger och skönt väder. Det enda negativa under hösten är ledvärken men den låtsas vi inte om tycker jag. :0)

Hade bestämt träff med Ann på morgonen för ett skönt löppass i lugnt tempo. Vi båda började springa hemifrån kl 10 och möttes på vägen. Perfekt!

Vi började springa och båda babblade massor men kunde ändå hålla ett bra tempo. Vi sprang lätt och jämnt i 5:40-tempo hela vägen. Skön känsla.

Mina nya löparskor funkar så mycket bättre och jag har nästan inte ont i mina fötter alls. Bådar gott inför halvmaran om två veckor. Vi hade inte bestämt distans utan sprang lite vart vi kände oss för. Helt plötsligt var vi hos mig igen! Fäljde henne en bit och tog en liten omväg hem. Det slutade på nästan 11 km på en timme. Bra löppass!

Blandat 1sept13 047

Nöjda tjejer! Första passet av tre avklarat.

Var hemma några timmar och slöt upp med Ann och alla deltagare till Family Fitness. Underbart väder! Massa löv som fallit till marken, solen sken och det var galet mycket energi bland alla barn och vuxna. Så roligt!

Idag fick de köra tabata-intervaller med 2 varv på en jobbig skogsslinga.

Blandat 1sept13 049

Blandat 1sept13 056

Blandat 1sept13 061

Värsta bästa gänget!! Bra jobbat allesammans.

Eftersom jag och Filippa ändå var i skogen så passade vi på att köra ett crossfitpass tillsammans.

Dagens crossfitWOD:

 15 kålmaskar

15 dips

15 pullups

400 m löpning

4 varv på tid!!

Superkul!

Självklart var vi ju tvungna att spexa lite också...hehe...

Blandat 1sept13 067 Blandat 1sept13 068

 Blandat 1sept13 070

Ingen av oss kunde visst ta ordentliga bilder. Hahaha!! Kul hade vi i alla fall.

Gjorde också en liten instavideo. Finns på jeanettetrihealth på Instagram.

Skuttade hem och satte mig på spinningcykeln på altanen. Musiken högt för att känna grym pepp. Sedan körde jag igenom mitt nya spinningpass som jag ska ha på Nordic Wellness på torsdag. Shit vad jobbigt men roligt det var. Puh! Helt slut!!

Blandat 1sept13 080

Maken kom ut under passet, gjorde tummen upp och satte sig i fåtöljen med en god bok och ett glas vin. Yeah!

Jag kan säga att jag var galet hungrig efter alla dessa pass idag.

Vi börjar även denna vecka superbra med planerad matsedel, veckohandlat, träningen planerad och kroppen är superladdad.

Hoppas att ni har haft en superhärlig helg!