Blandat 22juli13 001

Var igår på lite smygöppnande av den nya crossfitboxen i Täby - Crossfit Täby. Det kommer bli så galet bra!!

Kön för medlemsskap var lång och det bara rasslade till så försvann en massa platser. (Är du intresserad så vänta inte!)

Jag stog och pratade med massa folk, bl a ägarna så jag glömde helt bort att ta bilder. :( Det får bli nästa gång. För här kommer jag att köra stenhårt från start. De öppnar om drygt en månad. Ska bli så roligt! Det bästa är ju att det ligger så nära en del av mina företag som jag jobbar på, eller på vägen dit/hem.

Min tanke nu när det närmar sig off-season är att jag ska jobba upp en grym styrka i kroppen för att bli starkare i både cykling och löpning. Det ska i sin tur ta mig till mitt mål. Det här kommer bli så grymt bra!

Tjoho för en starkare fru Stenquist!!

Crossfit is da shit!!