I tisdags provade jag min nya våtdräkt som jag hade beställt. Funkade inte alls. Jag trodde att alla hade ungefärlig samma passform från samma märke. Jag hade fel. Gaaaaah! Det hade ju suttit ruskigt bra med en ny inför min tävling på söndag i Århus.

På kvällen fick jag kontakt med familjen Dörlich och de skakade fram en begagnad våtdräkt till mig. Det var inte vilken våtdräkt som helst de hade på lager. Det är Åsa Lundströms förra våtdräkt, en Orca Alpha!! Tjoho! Gissa om jag blev glad! Åkte till Peter och våtdräkten satt som en smäck!! Tack för superbra hjälp! Givetvis blev det lite annat smått och gott när jag besöker Triathlonbutiken.

Igår mötte jag upp bästa maken mellan mina jobb på Domarudden. Ville testa våtdräkten innan vi skulle åka. Vilken grym känsla! Helt underbar. Att gå från en instegsvåtdräkt till en proffsvåtdräkt är riktigt grymt! Den här våtdräkten kommer att ge mig tur, det känner jag på mig. :)

Skillnaden nu är att den satt extremt skönt på, ingen tryck över bröstet och väldigt skönt/följsamt över axlarna. Me like!

Jag har världens bästa supportande make. Givetvis gick han upp och tog några bilder och filmade min simning. Idag fick jag dessutom till en härlig simning, mycket lugn men kontrollerat där jag fick ett skönt glid med fokus på att sträcka ut och göra mina kickar. Jag bara älskar Total Immersion!! Den simtekniken gör mig lugn och jag börjar dessutom fatta hur jag ska jobba i vattnet. Självklart under ledning av bästa Coach AK.

nyvåtdräkt

Härlig känsla! Den tar jag med till Århus!!