Det har varit intesiva men härliga avslutningsdagar med tjejerna. Filippa gick ut nian och Tilde gick ut tvåan. Gullungar!

Blandat 13juni13 033  Blandat 13juni13 054

Blandat 13juni13 050

Otroligt fint organiserat av Internationella Engelska Skolan Täby då vi fick vara i Aula Magna på Universitetet.

Skolavslutning juni13 008

Gulligt men kort blev Tildes avslutning pga regnet. Vi fick hålla till i klassrummet men barnen var glada och det är ju det viktigaste.

Under dagen hade jag studsat mellan jobb och avslutning/lunch så jag gjorde nog fem klädbyten i fredags. Haha!! Hade sista företagspassen innan sommaren: morognyoga och lunchlöpning. Grymma företag att jobba tillsammans med!

Så efter sista jobbpasset vid lunch mötte jag upp familjen i Vaxholm för en mysig lunch och givetvis en glass på glasshörnan. Försökte ta ett fin kort på barnen men de ville inte riktigt som jag! Sådan mor sådana döttrar var det en kompis som sa...hehe...

Skolavslutning juni13 017

Världens bästa tjejer!! <3

Kvällen avslutades med triathlonträning för barnen i klubben. Tre träningssugna barn kom inklusive Tilde. Kul kväll!

Igår lördag startade jag och Filippa morgonen med en helt fantastisk yoga på stranden. Så härligt!

Skolavslutning juni13 032

Helt galet vackert på morgonkvisten.

Skolavslutning juni13 034

Fick inte riktigt ihop logistiken igår under dagen så det fick helt enkelt bli ett cykelpass på altanen. Ganska nice det med!

Det känns helt galet underbart att sommaren och sommarlovet äntligen har börjat!! *wop wop* Nu går jag ner rejält i arbetstid och det blir mer familj-och träningstid. Me like!! Nu hoppas jag på en grym sommar för oss alla!

Kram på er!!