Både i fredags och imorse fick jag till bra simpass i Drängsjön. Det är inte alls jobbigt att simma men jag tar det lugnt.

Jag ligger i och flyter för att hitta mitt vattenläge, för att sedan lugnt börja med min TI-simning. Det känns bra.

Problemet nu är att det är vågstarter i Århus. Hmmm.... Alltså kan jag inte "gömma" mig längst bak och simma i min takt för de kommer att komma som ånglok bakom mig och typ simma över mig. Känns ju sådär faktiskt.

Inte nog med att jag ska oroa mig för alla äckliga brännmaneter utan nu kommer jag dessutom bli översimmad. Kul. Verkligen. NOT.

Ibland undrar jag verkligen vad jag gett mig in på? Haha!!

Men allt glöms liksom bort när jag kommer upp till Domarudden för att träna en tidigt morgon. Så fantastiskt vackert. Det är magiskt!

Simträna med min underbara make och fina vänner kan ju inte bli bättre. Då glömmer jag allt det andra.

 TjejVättern 2013 009

Ljuvligt, fantastiskt och alldeles underbart!!

 

I fredags simmade jag med Kattis, Louise och maken. Då körde vi 200-ingar. Perfekt ju! Dock hade jag glömt att packa ner mina öronproppar så jag vågade ej simma mer än 25 minuter.

TjejVättern 2013 006

 TjejVättern 2013 014

TjejVättern 2013 015

 Riktigt vacker sommarmorgon. Snart får vi allt ta med fukosten hit.

Idag simmade jag med Erika, Angéla och maken. Det blev ca 600 m en sträcka och jag simmade två. Räckte finfint idag. 35 min OW.

Men nu måste jag verkligen simma 60 minuter varje pass för att få uthålligheten till Århus och Haugesund. Jag är inte orolig för distansen utan mer allt det andra...

OWpass 9juni13 003

3 glada tjejer idag med!! :0)

Tur att jag har så många som vill hänga med mig på Domarudden. Lucky me!!

OWpass 9juni13 005

Grym start på dagen helt enkelt!

Sedan var det lite pyssel och fix inför öppet hus som jag skulle vara med på. Skule precis skutta ut på en löprunda med massa backintervaller när det började regna och åska. Nej tack! Kör det imorgon istället. Den som spar han har!! Hihi!!

Så eftermiddagen var jag med i min vän Annas öppet hus som hon hade i sin yogastudio Senseability här i Åkersberga. Det kom in en massa härliga människor som jag pratade och skrattade med. Min bok fick fantastisk bra respons och väldigt många har förbeställt boken, vilket känns fantastiskt roligt. Jag blir så glad!

OWpass 9juni13 007

En riktigt lyckad eftermiddag. Tack alla underbara som kikade in idag.

Om en vecka har jag min workshop och bokrelease. Spännande!!