Imorse ringde klockan tidigt som alltid en fredag. Dags för lite yoga på mitt grymma företag i Arninge. De är så fantastiskt duktiga och det är så roligt att se deras utveckling i yogan.

Eftersom många tränar och en del av dem väldigt mycket, så ligger mycket fokus på andning, rörlighet och att jobba med flödet. De gillar att få lite utmaningar att jobba med på passen. Något som de tror att de inte klara men som jag vet att de kommer att göra. Kanske inte just idag men de måste ju testa. :)

Träning 12april13 005

Här var den ena utmaningen idag - kråkan.

Jag älskar yoga för den gör verkligen underverk med kroppen!

Men det här var bara början av min dag...

Åkte hem för att jobba lite och äta. Idag var en sån dag då jag fick äta lite och ofta. Det funkar ju det med!

Sedan var det dags att åka iväg på ännu ett grymt roligt företagsuppdrag - lunchlöpning med ett härligt taggat gäng! Idag fick de testa på lite längre intervaller och hålla samma tempo på alla varv. Inte alltid så lätt om du ska jobba på känsla och inte klocka.

Hade PT-kund och sedan skuttade jag tillbaka till Arninge. Mötte upp mina underbara träningskompisar Louise och Kattis. Dags för ett härligt löppass. Jag ville hitta vägen hem från Arninge springandes. Så det gjorde vi.

Jag skulle enligt coachen ligga runt 150 i puls och det var minsann inte lätt. Speciellt när vi springer och pratar hela tiden. Hahaha!!

 Underbar löptur även om det var lite ruggväder. Jag njöt hela vägen!!

Träning 12april13 010

Det var så galet mycket snö och snorhalt så vissa bitar var vi tvungna att gå. Crazy!!

Tyvärr kände jag av mitt bäcken vid några tillfällen men jag hoppas att det ger med sig av sig självt.

Proenixade i några uppförsbackar så jag kunde hålla pulsen nere. Kände mig pigg och fräsch när vi blev hämtade av min underbara make.

Träning 12april13 011

14 sköna km blev det! Nice!

Bra avsluta på den här veckan - nu väntar en grym helg!!