Just nu har jag väldigt mycket jobb administrativt vilket är fantastiskt roligt men jag hinner också med både företagskunder och PT-kunder. :) Håller på att förbereda föreläsningar, inspirationsträffar och ett superroligt projekt som snart är klart! Så spännande och roliga saker på gång!!

Jag älskar att träna ihop med mina familjemedlemmar. Det ger så mycket att vara tillsammans eller i närheten av varandra.

Så ikväll skuttade jag, maken och Tilde iväg till Hackstaskogen där väldigt många samlades för en kväll i löpningens tecken. Jag kan ju inte träna när jag har mina egna grupper så då passar jag på när det kommer upp lite roligt på hemmaplan att vara med i. Det bästa är ju att alla barn och vuxna tränas i samma skog! Finns nära varandra men i sina respektive grupper.

Mina ben är fortfarande heeeeelt förstörda efter helgens bravader på Bosön. Meeeeen det är ju ingen idé att gnälla utan det är bara att bita ihop. Så jag såg till att hamna i snabbgruppen idag.

Japp japp då köööööör vi!!

Träning 9april13 013

Snabba gruppen värmer upp.

Efter uppvärmning, löpskolning, dynamisk rörlighet och förflyttning så var det dags ör kvällens intervaller:

10 x 70 sek sprint / 20 sek vila

6 x 30 sek sprint / 30 sek vila

Jag försökte ligga i 4-min tempo på intervallerna. Det gick riktigt bra!

Intervaller is da shit!!

Träning 9april13 015

Underbar kväll med en massa härliga människor!

Idag hann jag också simma 20 minuter med min underbara kompis Anna, pilates 10 minuter och även rörlighet plus massagerulle. Bra där fru Stenquist!!

Nu kommer jag garanterat somna sött!!