Jag har nu tränat med Magnus i lite över ett år och han har varit en grym coach! Han har inspirerat mig och peppat mig till min första riktiga triathlontävling som jag gjorde förra sommaren. Enligt honom var det absolut inga problem, självklart skulle jag klara av att göra en halvironman-distans. Tiden blev inte det bästa utan lyckan över att ha klarat den var det största för mig. Just då var jag också inne i en tung och seg period med skov på mina sjukdomar. Där har Magnus varit grym! Han har modifierat mina pass och haft uppföljningar hela tiden. Det har verkligen känts toppenbra!!

Dessutom har vi jobbat med både min styrka och min löpteknik. Allt för att bli en starkare och snabbare triathlet. Jag har varit helt skadefri (förutom alla mina galna vurpor) sedan jag träffade Magnus. Att blanda tung styrka, crossfit och mycket intervaller på både löpning och cykel har funkat klockrent för mig! Jag blir hela tiden utmanad och kör riktigt grymma pass. För mig har det också varit toppen med Magnus då han har bromsat mig då jag gärna vill träna lite mer... Även om det är så tråkigt så är ju vilan extremt viktig.

Nu har ju Magnus dessutom släppt boken Snabbare, starkare, löpare. Fantastiskt roligt! Boken är superbra och tar upp allt det som jag beskriver ovan. Köp den!!

Eller var med och tävla!! Läs mer nedan. :)

Blandat 27mars13 017

Min supergrymma tri-coach!!

Vinn Magnus bok: Snabbare, starkare, löpare!!

Senast på torsdag den 4/4 kl 19.00 vill jag ha ditt svar mailat, messat eller kommenterat här på bloggen.

Allt du behöver göra är att skriva vilket löpintervallpass som du tycker är allra bäst och namnge det gärna också. Bäst, jobbigast och grymmast intervallpass med det bästa namnet vinner Magnus bok som dessutom är signerat av honom.

Var med och tävla!!