Ställde klockan imorse så att både jag och maken kunde simma på morgonen. Lite sovmorgon då jag bestämt date med flera tjejer i bassängen. Så kl 07.30 samlades vi alla, jag maken, Ann, Susanne, Erika och Kattis för att träna ihop. Riktigt roligt hade vi! Jag fick ihop 50 minuter teknikträning i vattnet. Nice!

Efter bastumys och tjejsnack i omklädningsrummet samlades vi för ett äta medhavd frukost. Så mysigt!

Träning 1april13 001

Värst grymma gänget!!

Lite fix här hemma, mys och lite jobb. Sedan kom Ann hem till mig för ett andra träningspass! Tjoho!!

Först sprang vi 10 km i prattempo. Helt fantastiskt skönt att springa och babbla och vips så var vi framme igen hos mig!

Träning 1april13 003

Bästa maken kom förbi vid 7 km och fotade oss! Sweet!

Sedan körde vi 15 min core i studion. Jag fortsatte med 15 min pilates också. Har ju inte varit den bästa på att köra mina övningar på sistonde. Ajabaja!!

Summa summarum en riktigt härlig träningsdag även idag!

Bra träningsmåndag helt enkelt!!