Jag vaknade pigg kl 06.30 och var riktigt taggad för simning! Det är alltid så roligt att träna med mina klubbisar!

Idag var det ingen tränare på plats utan vi peppade varandra i varje bana och körde efter ett pass som stog på tavlan.

Jag vet att jag lätt blir lite stressade när jag ska tänka på teknik, fart och kämpa för att inte bli omsimmad. Idag hade jag mina fenor på mig för att jag har bättre vattenläge då och inte använder mina ben så mycket. Det funkar superbra! Jag jobbar på min TI-kick vilket är supersvårt.

Sedan jag träffa Coach AK har jag mest legat och nött teknik och oftast vilat vid varje 25:a. Så idag när det var dags för klubbträning ville jag inte tappa tekniken men ändå kunna orka köra dagens pass.

Det gick superbra och tekniken kändes hyfsad genom hela passet!!

Och det allra allra bästa var att det var så himla kul rakt igenom och hade inte den minsta panik!!!!! Så jäkla glad!!!

Coach AK 4mars13 020

Lilla jag under mitt första pass med Coach AK i Göteborg. Försöker bibehålla känslan som jag fick när jag tränade med henne.

Så här blev mitt pass idag:

Insim 300 m

4 x 25 tryckövningar

4 x (50 teknik + 100 f2-3)

2 x (100 ben + 100 arm)

10 x 25 f4

Avbad 100

Totalt 1750 m på 55 min. NÖJD!!!

Nu är fet mellis och sedan ishallen hela långa dagen med alla fantastiska konståkare!

Tjolahopp skridskohopp!!