Fick undan en massa jobb på förmiddagen. Så skönt! Skuttade iväg till grymma Vera för att fixa naglarna och sedan lite fix på stan inför konståkningsshowerna imorgon och på lördag. Sedan drog jag till simhallen. Kort pass med teknikfokus!

Började värma upp och jobbade med några teknikövningar jag fått av min grymma simcoach Anna-Karin. Hade allt hon sagt till mig i huvudet medan jag simmade. Hade mycket plats i bassängen och jag kunde helt och hållet koncentrera mig på mitt. Jag hr gett mig tusan på att jag ska fixa det här med simningen! Hade t o m en ny baddräkt dagen till ära!! Haha!! Alltid roligt med lite nytt ju!!

Även om passet inte skulle vara långt så ville jag få lite tempohöjning utan att tappa tekniken. Yeah right!!

Bestämde mig för att simma 10 x 50 m på tid med 15 sekunders vila.

De första tre tog 55 sekunder men kändes riktigt bra. Tänkte att jag testar att jobba med TI-kickarna. Och det gick helt suveränt. Jobbade på likadant med överkroppen men fick till kickarna och snittade de återstående 7 vändorna på 49-50 sekunder. Och det blev inte jobbigare! Wow!!

Vilket härligt teknikpass!!

Jag kollade in en film om Total Immersion med min coach.

 

 Så här vill jag också simma! Det här ser jag framför mig i vattnet! :) Så coolt!!

När jag kom hem blev det lite energipåfyllning och lite datajobb. Sedan drog jag på mig löparskorna och skuttade ut på en kort 4 km-runda. Lite känna på kroppen tur. Självklart seg och långsam men så underbart att komma ut i solen och njuta.

Min underbara dag avslutades med mitt grymma pilatesgäng som fick slita hårt i studion. Så roligt att se deras utveckling.

Nu ska jag ladda för en lång dag imorgon!!