Idag kom jag in i ett sånt skönt flow när jag jobbade. Supereffektiv med en massa administrativt. Behövde sedan bryta det för att hinna ta alla blodprover och sedan dra till simhallen. Hade med mig ett pass i simväskan och tänkte att det här blir ju grymt!

Byter om, går ut till poolen och suckar djupt. Ser ett hav av människor i bassängen som knappt rör sig. Försöker se vart jag kan simma utan att någon ska bli sur för att jag skvätter. Nåväl, tänkte jag, det brukar oftast lösa sig.

Medan har jag satt på mig badmössan och tagit fram öronpropparna. Ska ta fram simglasögonen det sista jag gör. Inser att de inte ligger i väskan. Typiskt!! Hade lånat ut dem i måndags och inte kolla att de låg där innan jag åkte idag. Klantfia är vad jag är. Försökte se om det fanns några att låna på simhallen men de var inte speciellt tillmötesgående. Letade t o m i kvarglömt-lådan.

Inser att det är lika bra att jag åker igen.

Vilket toppenpass jag fick till!!! Haha!! Gör om, gör rätt!!

Handlade och åkte sedan hem och drog på mig löparkläderna. På schemat stog det 10 km löpning i lugnt tempo.

Träning 7feb13 002

Ut i soooooooolen!! Så underbart!

Mindre underbart var de galna oplogade vägarna. Det var galet svårt att springa så det var riktigt svårt att få till ett skönt flyt i löpningen.

Men vad gör det när det bara känns helt fantastiskt!!!!! Ingen smärta i bäckenet och orken fanns där. Svårt att hålla tillbaka tempot när kroppen skriker SPRING DÅ!!!!!! Tur att det var snömodd idag!! *fniss*

Träning 7feb13 003 Träning 7feb13 004

Den här löpningen ska jag lägga i min minnesbank. Plocka fram en regning och kall sommardag. :)

Under Tildes dans hann jag träna två PT-kunder utomhus. Superduktiga!! Snabbt hem och då hann jag köra lite pilates innan min pilatesgrupp kom. Det är så fantastiskt roligt att köra igång med dem igen!! De är verkligen galet duktiga så det gäller att de får bli utmanade på passen. :) Efter passet fortsatte jag med övningarna framför teven. Perfekt!!

Nu ska jag ladda för mina träningspass imorgon. Och ja, jag har packat ner mina simglasögon i väskan...

Ta hand om er!!