Imorse hade vi simning men jag kände mig trött så jag sov en stund till. Riktigt skönt! Sedan en lång frukost. Bra start på dagen med mycket skratt. :)

Sedan var det dags att börja göra sig iordning inför cyklingen. Jag känner att jag behöver utmanas lite men känner mig lite feg i detta sällskap. Men när vi kommer ner på samlingsplatsen kommer supergulliga Erika och Yvonne och tycker att jag ska hänga med dem i utvecklingsgruppen. Shit vad nervös jag blev!!

Sagt och gjort så drog jag iväg med dem!! Men jag funderade både en och två gånger om jag verlkligen skulle vara där. Hemma cyklar jag ju oftast själv eller med maken. Så här blir det ju lite annorlunda. Även om det är fantastiskt roligt så vill jag inte sinka gänget. Men varför inte? Lets go!!!!

Idag skulle det bli tempocykling. Uppvärmning 2 mil i lugnt tempo (Yeah right!!!) och sedan loopa på en bana, 4 x 8 km.

IMG 6288

Uppsamling innan start på tempobanan. Jag var VÄLDIGT nervös här!

 Vi startade med 15 sekunders mellanrum och sedan var det bara att köra på. Från punkt A till punkt B gick det superbra. Kände mig riktigt riktigt stark. Sedan skulle vi köra tillbaka igen och det kändes som om energin tog slut. Hej hej väggen liksom! Sedan skulle vi vända och köra ett varv till! Herregud! Men då körde jag bara 4 km ut och sedan tillbaka. Kändes finfint i benen ändå kan jag lova!

IMG 6290

Jag och underbara Yvonne står och väntar in de andra innan vi ska rulla lugnt och fint hemåt.

Jo tjena, möts av värsta tänkbara backen. Galet slitigt och jobbigt. Men så kuuuuuuuuuul! :)

Totalt blev det 58 km på temporundan! Jag var riktigt mör efter det.

Gick och bokade en massagetid tills imorgon och väntade in min roomie så vi kunde äta lite. Efter maten gick vi upp på berget intill och tog lite bilder. Fantastisk utsikt!

 IMG 6291

IMG 6294

Sån fin utsikt!

Sedan var det dags att byta om och hoppa i bassängen. Hade tur att få ett extra simpass inlagt så jag fick min simning ändå. Hejja!!

Superbra övningar och feedback från Coach Lotta. Fick ändra greppet i vattnet och vilken skillnad! Så mycket jobbigare dessutom. :) Efter 40 min simning var jag så kissnödig att jag var tvungen att gå upp. Kom aldrig i igen då jag hann bli så kall. Fick i alla fall till ett bra simpass med många bra övningar. Bra känsla i vattnet!

Dessutom har jag även i simningen efter första dagen hängt med utvecklignsgruppen. Galet jobbigt och utmanade men det känns underbart att få träna i den gruppen. Jag känner att jag måste våga mycket mera.

IMG 6297

Vilken underbar kväll!!

Långmiddag med mycket triathlonprat och massor av skratt.

Vilken dag!! Imogon ska jag utmanas i bergen. HJÄLP!! Men här ska det flyttas lite gränser...

Jag kommer att samla in dessa dagar i min minnesbank och plocka fram dem när det är som gråast och slaskigast hemma. Det blir bra.

God natt alla underbara bloggläsare!!