Imorse var jag och Tilde iväg tidigt för att åka till sjukhuset. Dags för en ny medicinboost. Hoppas att denna hjälper lika bra denna gången.  De är så gulliga och jag studsar in och ut på 90 minuter.

Blandat 2jan13 005

Idag hade jag också värsta bästa sällskapet när Tilde följde med.

Pyssel och fix med tjejerna. Roddade om deras garderob så det kommer bli superbra. Hann också rensa ut en massa kläder som blivit för små för Tilde.

Dessutom hann min lilla sötnos få utbrott tre gånger för hon var tvungen att städa sitt rum. Supertråkigt, för det gör ingenting om det är stökigt, tycker hon! Underbart!!

När jag och maken var ute på löprundan hann hon nästan städa klart med hjälp från sin snälla storasyster. ;) Haha!!

Löprundan ja! Hmmm...det blev inte riktigt som jag tänkt utan tiden rann iväg innan vi kom iväg så det fick bli en kortare runda på 5 km. Svårt att trycka på då det var så himla halt. Men det var riktigt skönt att komma ut och min löpform känns tyvärr låååååångt borta. Tur att jag har tid kvar till min A-tävling till midsommar! Det blev i alla fall 5 km på 27:40. Med bästa maken!

Blandat 2jan13 006

Riktigt skönt ute!

Jag laddar för träningsresa nu...bara 4 dagar kvar!!