Hade en mysig och lång sovmorgon med Tilde. Så skönt! Välbehövligt efter denna helg!!

Provtagning på en måndag tar tid så jag hann inte med så mycket mer innan det var dags att åka till Vallentuna och köra ännu ett crossfitpassGym&Sim. Det bästa var att jag dessutom hade en date med min underbara make. Vi behöver ju båda träna och det är så kul att göra det tillsammans!!

Träning 22okt12 010

Vi ser lite mosiga ut då detta var efter passet. :)

Så här såg dagens crossfitpass ut:

Uppvärmning och teknikgenomgång

WOD:

10-1

Deadlifts 31 kg

Power Clean 31 kg

Lutande armhävningar (fötterna upp på en ribbstol)

Maxtid 25 min. Jag klarade det på 12 min. Puh!! Skitjobbigt!!

Så roligt!! Älskar verkligen crossfit-träningen. Korta och intensiva pass. Me like!!

Sedan fick vi "lektid" tills alla var klara. Jag körde lite hängande mage och sedan armgång.

Hem för att jobba, vila och äta.

Klockan fem åkte jag och Filippa in till stan för att träna med löpgruppen Runday. Hade gott om tid på oss men när vi kommer in till Valhallavägen finns det inte en enda plats och det är verkligen kaos. Poliser överallt!! Vi snurrade runt i en evighet, missade samlingen och när vi efter ca 30 minuter fortfarande inte hittat någon parkering åkte vi hem igen. Suck! Filippa ville absolut springa så vi bestämde att vi skulle stanna i Täby på vägen hem.

Vi skuttade in till TäbyVallen för att se om vi kunde vara där men den var upptagen. Så vi höll oss bakom den på en cykelväg. Vi värmde upp med lätt jogg, körde dynamiska övningar och även löpskolning. Avslutade med accelerationslopp. Sedan sprang vi 15 x 70 sprint/20 gåvila. Lätt jogg tillbaka till bilen igen. Underbart löpväder tillsammans och ett grymt pass trots att vi missade Runday ikväll. Totalt 35 intensiva minutrar. Härligt!

Träning 22okt12 028 Träning 22okt12 023 Träning 22okt12 022

Nu är det bara te och mys framför teven med en värmande brasa. Mysigt!!