Ironman Kona 2012 003

Mitt mål är att prova något nytt eller göra något jag inte gjort på länge som pushar mig i min träning. Idag skulle jag ha kört ett crossfitpass men bestämde mig för att hänga på WGFs pass på Eriksö - Cross Nature. Det är ett fyspass utomhus där man använder sin egna kroppsvikt. Helt i min smak när det dessutom är väldigt militärinspirerat. Det betyder att man får smutsa ner sig ordentligt. Fast det behövde vi inte oroa oss för idag då det började ösregna.

Jag kan säga att det var tur att jag hade med mig en handduk till bilen. Galet roligt och jag kommer försöka vara med fler gånger när det funkar.

Idag fick vi jogga, sprinta i backe, tabata-intervaller, styrke/sprint-intervaller, jobba två och två och övningar som att kräla på marken. Påminner väldigt mycket om mina pass fast jag har tagit bort övningar som att kräla på marken. Hehe...

Grymt roligt pass och väldigt bra instruktör! 09.30 på söndagarna i Vaxholm.

Dessutom var det roligt att komma tillbaka till Vaxholm när jag både bott där och jobbat för WGF. Kul!!

Ironman Kona 2012 004

En väldigt skitig, blöt och glad fru Stenquist!!!

Nu ska jag själv ut och peppa mina grymma deltagare på Family Fitness-passet i Hackstaskogen!!