Träning 4okt12 004

Igår kändes kroppen tung och trött. Ledvärken påverkade mig så jag körde mina jobbpass - core och CXWorks - vilket gick superbra! Men det andra jag planerat in brydde jag mig inte om. Utan jag hann med lite vila innan det var dags att hämta lilltrollet som skulle på konståkningsträning. Då hade jag tänkt att köra mitt testlöppass på 10 km men kände att det inte skulle funka. Så jag beslutade mig för att skutta ut i skogen på ett skönt 5 kms pass. Ett riktigt kuperat backpass. Lovely! Brydde mig inte om tiden utan sprang på känsla. Det blev i alla fall 5 km terräng på 27:30. Nöjd!

På kvällen hade jag två små grupper i skogen som fick köra löpning i backe. Jag höll mig till transportlöpningen. Räckte finfint. :)

Idag har jag förutom jobb hunnit med ett crossfitpass på gymmet. Passade på när jag ändå hade en kund. Jag kan säga att det var tur att min kompis Stefan var där för shit vad tungt det blev!!!! Hahaha!!! Han fick rycka in och passa... Tur!!

Så här blev mitt crossfitpass idag:

2 pullups var 30 sekund x 12!! (egentligen skulle det vara vart 45 sekund men jag tyckte det var så tråkigt att vänta så jag körde kortare vila...hehe...)

Vila (ej inräknad)

6 x pushpress på 40 kg (coachen hade skrivit 50 men det gick inte en enda!!!Hahaha!! Blivit lite klen tror jag!!)

9 x deadlift 50 kg (samma här, fick dra av 10 kg för det var dödstungt!!!)

12 x burpies ( I just loves them!!)

Så många varv jag hann på 12 minuter. Jag hann 4 varv på 11 minuter.

Totalt 16 min crossfit!! :)