Blandat 14sept12 003

Ikväll innan middagen körde jag två lite kortare pass - provade mitt nya pilatespass i studion och sedan blev det en lätt löprunda på 2,4 km. 3 varv runt dungen. Kändes bra i kroppen. Fick dessutom bra sällskap av underbara lilltrollet Tilde.

Blandat 14sept12 004

Myspys i höstsolen!!

Den här veckan har det varit en hel del jobb men också många provtagningar och läkarsamtal. Min tarm vill inte riktigt läka så de håller på att fundera ut vad de ska hitta på! Har ju hållit på och harvat med dettaa skov (inflammation) i tarmen i snart två år så det skulle vara skönt att få det hela lite mer stabilt. Min lever är stabil och det är skönt. Mitt pk-värde har levt ett eget litet liv nu i några veckor men det har de snart under kontroll igen. I det stora hela mår jag bra. Träningen gör att jag orkar och ger mig MASSOR av ny energi. Lite vila och mat och jag är som ny igen! Men nu vill jag att de får ordning på min tarm så jag kan bli normal igen.

Så jag har passat på att vila en hel del. Fokus har legat på att jag ska kunna genomföra Stockholm Halvmarathon imorgon. Så det har mest blivit jobbpass, vilket har varit superduperkul!

Onsdag: 1 x core + 1 x CXWorks

Torsdag: 1 x 75 min spinning + 1 x CXWorks

Fredag: 1 x core + pilates och löpning som jag skrev om ovan.

Laddar nu med mys inför morgondagens Stockholm Halvmarathon. Ska bli kul även om mina ben inte riktigt är där jag önskar. Men jag kommer springa med ett stort leende och njuta av löparfesten! Ska bli så roligt!! Taggar!!!!

Någon mer som ska springa imorgon?