Imorse kom jag med hjärtat i halsgropen när jag skulle köra mitt företagspass. En tjej cyklade rakt ut i vägen på ett övergångsställe fast hon hade rött och jag grönt. Hon klarade sig men fasiken vad rädd jag blev. Skakade halva dagen tror jag. Usch!! Hon var väldigt glad att jag reagerade så snabbt. Puh!

Roligt och jobbigt corepass med mitt underbara gäng! Sedan åkte jag snabbt tillbaka för att fixa några ärenden innan det var dags för Family Fitness i skogen. Snabbare än snabbast var jag sedan då jag hade bokat mig hos naprapaten Ulrika. Satan i gatan vad ont det gjorde men bahandlingen funkar så bra! Tack för idag Ulrika!!

 

Efter det drog jag till Kvarnbadet i Vallentuna för att träffa min underbara kompis Lotta som jag var på träningslägret på Mallis med. Så kul att träna ihop igen! Lotta är så otroligt inspirerande!

Simning 30maj12 002

Haha!! Såg ut som en liten tvättbjörn idag!! Ingen smickrande bild men den bjuder jag på! :)

Jag körde 30 min simning med våtdräkt. Lyxigt då vattnet var riktigt varmt, ca 23 grader tror jag. Rena rama lyxen!! Haha!! Det var himelsk vackert trots att det var kallt i luften så njöt jag faktiskt. Jag låg bara i f1-2 och tog det så lugnt. Inga ben användes. Körde lite teknik men utan någon speciell fart. Sparar på kroppen.

Det som jag upplevde var jobbigt i Vansbro när vi simmade OW var inte det mörka vattnet utan att jag blev så kall om pannan. Skitont! Värsta brainfreeze. Idag fick jag bara en bra känsla och det funkade superbra att simma 3-takt. Kul!!

Resten av dagen och kvällen har det blivit fix hemma och jobb i skogen.

Nu laddar jag för en härlig torsdag!!

2 dagar kvar till Stockholm Marathon!!