Efter lördagens urusla och hemska simträning så var det med blandade känslor jag åkte in till stan för att träffa min simcoach Micke Rosén. Jag hade först betat av 4 grymma PT-kunder, snabb medhavd lunch och sedan skutt in till stan. Kände mig lugn men ändå spänd. Ja ni fattar!! Skräckblandad förtjusning!!

Vansbro Triathlon närmar sig med stormsteg och jag börjar bli rejält nervös. Dels ska jag vara tillräckligt lugn för att ta mig runt 1,9 km utan att få panik och hyperandas. Sedan vill jag inte komma upp och upptäcka att det bara är min cykel som står kvar. Fast det sistnämda lär ju ske eftersom att jag tävlar i tävlingsklass och inte motionsklass. Men jag anser att är man med i en triathlonklubb så tävlar man i tävlingsklass. Punkt. Jag har ju redan sett flera ev de som ska vara med och de är übersnabba!! Haha!! Kul ska det bli i alla fall. 6 veckor kvar och en massa träning behövs!!!

Tillbaka till träningspasset...

Efter insimmet på ett par hundra meter skulle jag börja öva medley-teknik. Alla simsätten skulle gås igenom. Haha!! Jag tror coachen ville ha roligt idag för jag såg nog VÄLDIGT rolig ut i bassängen. Tror jag mer liknade en sprattelfisk än något annat. Hehe... Kom på mig själv att jag blev lite fnissig i några av övningarna då jag kände mig rätt så avig. Övning ger färdighet!

Sedan vävde han in frisim mellan och herregud vad bra det kändes helt plötsligt!! Den här känslan hoppas jag ska fortsätta efter helgens simläger. Wow! Vilken boost för mitt självförtroende!! Precis vad jag behövde.

Passet idag var grymt roligt och grymt jobbigt. Fick pausa mellanåt för att få ner pulsen. Har fått order om att inte ha för högt tempo utan jobba i "arbetstempo" för att inte andningen ska bli för forcerad. Funkade superbra idag! Kul!!!

Sjukt jobbigt för axlarna att simma medley men oj så skoj!!

Ikväll har jag avslutat dagen med att löpträna konståkarna som är så grymt duktiga och sedan Family Fitness som fick köra riktigt hårt!

Nu ska jag försöka få lite mera sömn än natten som var (tog min ena medicin på kvällen = sömnlös) och ladda för morgondagens tävling. Hoppas på ett redigt pers!! Håll tummarna för mig, okej?! Är det fler som ska springa MilSpåret?

Stor kram till er alla!!