Jag jobbade hela förmiddagen med mina underbara PT-kunder och Jörgen åkte iväg med barnen till Brottbys busshållplats. Tilde ville absolut åka dubbeldäckare till sin mormor. Så gulligt! Jörgen och jag kunde sedan skutta ut med våra cyklar strax efter lunch. Date på cyklarna!! Äntligen skulle vårt långpass bli av. Inga tider eller barn att passa. Lyxigt!!

Cykelpass 17maj 010

Vi cyklade först jättelugnt ner i centrum för att posta ett brev och sedan började vi röra oss ut från Åkersberga. Lugnt å fint uppför Stavabacken, ut mot Vallentuna och sedan ut på temporundan. Trots min galna träningsvärk i lår och rumpa så kändes det riktigt bra. Blåste rätt rejält men det var riktigt härligt. Vek av vid Brollsta GK och tog en supermysig väg till Finsta. När vi kom till Finsta hade vi cyklat på bra, 5,5 mil i snitt på 26-27. Helt okej. Målet var långpass i bra tempo utan att tugga styrlinda.

Vi satte oss på det supermysiga fiket där och köpte oss lite fika. Riktig lyxfika. Jag var helt slut och behövde verkligen fylla på.

Cykelpass 17maj 005

Mycket nöjd make! ;) Fiket är kända för sina gigantiska chokladboller. Maken blev INTE ledsen över att jag inte orkade äta upp...hihi...

Cykelpass 17maj 006

Vätska, koffein, fett, salt och socker! Perfekt på en långtur!!!

Sedan styrde vi kosan mot Roslagsstoppet och ut på temporundan och vek sedan in på fängelsevägen tillbaka hem. Utmanade maken i sista backen, Hakungebacken. Han skulle göra den två gånger medan jag tog mig upp. Hehe!! Han hade ju bara legat och myst på den här rundan medan jag slitigt. Han tvekade givetvis inte utan for iväg som ett skott!! Jag såg en cyklist lite längre fram som jag tänkte att honom skulle jag ta. Efter 2/3 av backen drog jag förbi. Fett nice!!

Lite bilder från idag:

Cykelpass 17maj 004  

Cykelpass 17maj 007

 

Jag var helt död efter 6 mil plus att det var jordens motvind så jag fick släpp lite på tempot de sista tre milen. Men lika glad var jag ändå.

Vi fick en underbar tur med underbart väder. Det blev 9 mil på 3:40.

Cykelpass 17maj 008

Haha!! Jag var tvungen att andas en stund när jag kom hem. Var så trött och seg. Tummen upp på det!!! :)

Nu är det myspys resten av kvällen!!