tallinn 3

Haft en galet underbar härlig dag med massor av träning för egen del och sedan avslutade jag kvällen med underbara kunder som jag fick inspirera och träna!! Jag är så superboostad efter min härliga dag! Känner mig precis som på bilden!!

Efter att jag lämnat på skolan så skuttade jag in till stan. Lite strul med bilen och lååååånga köer gjorde att jag fick gåspringa till bästa Coach Magnus. Kan säga att jag var hyfsat varm när jag kom fram. Haha!!! Missade en del av mitt pass men det var sjukt jobbigt ändå! ;)

Fick köra ett crossfit-inspirerat pass idag:

Lite uppvärmning med olika teknik
Set 1 - 5 min: Thrusters med KB + Battlerope (en arm i taget)
Set 2 - 5 min: Chins/pullups + Battleropes (båda armarna samtidigt)
Set 3 - 5 min: Double unders - Benböj
Sedan lite teknik benböj
Lite mera benböj. Puh!


Jag hinner alltid en himlans massa roligt med Magnus! Var helt skakig när jag gick därifrån! Haha!! Underbart!! Tusen tck för idag Magnus!!

Med raska steg tog jag mig några kvarter bort och mötte upp supergulliga Matilda. Vi tog oss till Sportlife Östermalm för att prova CXWorx. Vi hade så galet roligt!! Ser verkligen fram emot att gå denna utbildningen i juni. Så roligt! Efteråt så satte vi oss i en varsin massagestol. Shit vad ont det gjorde men oj så skönt efter 10 minuter. Gjorde verkligen susen!! Sedan gick vi ner i Garnisonen, köpte en varsin sallad och satt i parken utanför och bara njöt av en härlig lunch i solen. Åååå vad det var underbart!!

Tog det lite lugnt och sedan gick jag för att möta upp min grymma simcoach Micke i simhallen. Jag var lite tidig så jag började med lite insim. Fick en riktigt skön känsla i vattnet. Härligt!

Idag fick jag minsann jobba med Coach Mike!!! Helt plötsligt stog han där brevid mig i vattnet och sedan fick jag köra på!


Kommer inte ihåg hela passet men jag jobbade mycket med andning åt fel hål och mestadels 3-takt som kändes riktigt bra! Woooohoooo!!!

Jobbade med min rotation i höften.

Använde min metronom för att få ett jämnare armtag/drag och framförallt att andningen ska gå mycket fortare.
Kändes grymt bra!!
Fick avsluta med att köra 400 + 200 ss med metronom i lite högre fart.
KUUUUUUUUUL!!!!!

Det kanske kan bli något av mig med...hehe...

Toktjockt med köer hem så det blev minst sagt tight att hinna hem men som tur är så löste sig allt. Avslutade denna underbara dag med att träna mina kunder i skogen: löpträning med mina konståkare, Family Fitness och PT-pass. Varmt, soligt och alldeles perfekt!!

Time to sleep!!