Vilken galen intensiv och rolig dag vi har haft. Både stora som små!

Borås dag2 001

Startade dagen med att flyga ur sängen då vi vaknade 08.10. Frukosten skulle vara kl 08.00. Vi var där på tio minuter. Puh! Haha!! Vi var ganska slitna imorse.

Efter frukosten var det dags för växlingsträning. Det blev också teknikträning med cyklarna. Fantastiskt nyttigt och roligt!

Idag kom en kille från Triathlon Väst för att hålla i växlingsträningen. De fick genomgång på vad de ska tänka på och allt runtomkring. Testa på några växlingsträningsrundor. Sedan fick de träna teknik med cyklarna. Otroligt bra träning och de var alla så duktiga. Dessutom körde de på i striland regn i 2,5 timmar.

Här kommer lite bilder från morgonen.

Borås dag2 010

Borås dag2 003  Borås dag2 011

Borås dag2 014

Borås dag2 021  Borås dag2 023

En riktigt bra förmiddag. :)

Medan de käkade lunch och bara tig det lugnt passade jag på att skutta ut på cykeln en liten runda. Dock hittar jag inte så bra så jag åkte ut som de visat mig och upp på Ryda åsar tror jag att det heter. OMG!! Det var helt galna backar. Jag trodde ärligt att jag skulle gå i några av dem. Haha!! Galet! Hakungebacken, släng dig i väggen!!

Lätt strilande vårregn och jag bara njöt! Sjukt jobbigt vissa delar men oj så roligt!

Borås dag2 028  Borås dag2 029

Otroligt mysigt att cykla här och kan gärna cykla här igen. Jag hittade som sagt var inte så jag fort lite hit och dit och lite runtomkring. Fick nästan ihop 2 mil cykel i dessa galna branta backar.

Borås dag2 030

Nöjd och glad liten mamsing!!

Kom tillbaka och käkade lite lunch medan kidsen gjorde energibars.

Borås dag2 034

Full fart i köket när jag åt lunch. De hade så roligt! Dessa energibars skulle sedan ätas under simpasset.

De hann knappt bli klara förrän det var dags att dra på simträning. Ledarna sa att jag gärna fick hänga med kidsen när de tränade. Jag var inte sen att hänga på! Mycket lek, staffetter, teknikövningar på både grundt och djupt vatten och "tåg-träning".

 Borås dag2 037

Borås dag2 039

Galet galet roligt! Vi övade att simma på led - Tåg kallade vi det. ;) Sedan låg vi brevid varandra och körde och sedan i en enda klunga. Bra trning och så roligt att få hänga på. Jag gillar ju att leka!! Haha!! Många syretoppar fick jag dessutom. Snabba små rackare som var i vattnet så jag fick minsann jobba.

Jag var "bara" i och tränade i 80 minuter, sedan hjälpte jag till med att göra iordning för morgondagen träningstävling och sedan hjälpa till med middagen. Men kidsen höll igång i ca 2,5 timmar. Så duktiga!! Vi hade en paus på typ 5 minuter för att få i oss lite energikaka som de gjort. Jättegod!!

Borås dag2 044

Efter middagen var det genomgång och prat om triathlon. Lite egentid och sedan fredagsmys.

Fullrulle och det harbara varit så skoj! Mer sånt här säger jag bara!!

Nu kommer jag att sova sött! Upp tidigt imorgon för att ha träningstävling och sedan rulla hemåt igen.

Kram på er och ha en fortsatt trevlig helg!!