Vilka grymma deltagare jag hade på mitt Core event idag! Fick flera avhopp precis inpå men då fick de som kom desto större uppmärksamhet.

Core event 006

Under lite över tre timmar så pratade jag om varför det är så viktigt att vi tränar core (vår kärna), rörlighet och balans. Jag pratade ca 30 minuter, resten fick de jobba. De fick träna pilates, rörlighet (MAQ), stabilitet, balans och en massa corestyrka. Avslutade dagen med att leka med pilatesbollen. Haha! Så svårt när kroppen är helt slut. 

Jag hade lätt kunnat hålla på hel dagen. Så fantastiskt roligt! Försökte verkligen komprimera allt på tre timmar. Nog fick de jobba alltid!

Fantastisk rolig dag och jag tror säkert att jag kör en ny omgång i höst igen. Eller om ni är ett gäng som vill köra privat eller på företag så är jag på!

Kom hem och Filippa stog redo. Dags att lufta hennes cykel. Lära sig lite regler, växla och lite annat smått å gott att tänka på. Vi cyklade på lugnt och fokuserade på allt hon behövde lära sig. Det blev en skön mil. Så blåsigt så vid ett parti kom vi knappt framåt.

När vi kom tillbaka var nu Tilde redo att skutta ut. Dags för en löptur.

Core event 007

Filippa hängde på hon också. Supermysigt. Dock blåste det helt galet mycket. Svårt att prata när orden försvinner i vinden.

Core event 008    Core event 010

Vadå springa lika! Hahaha!! Såg så roligt ut.

Core event 011

Drygt 2 km i Tildes fart och alla var nöjda och glada! Så härligt!!

Nu har jag laddat med middag och mys med familjen inför imorgon. Jag bestämmer mig imorgon bitti om jag ska tävla eller ej. Vill se hur kroppen mår. Just nu känns den VÄLDIGT tung!!

Ha en fortsatt underbar helg allesammans!!