Imorse åkte jag in till stan för en dag i träningens tecken. Kan säga att kroppen var riktigt mör när jag vaknade och visste inte riktigt hur jag skulle få den att tagga till idag. ;)

Mötte upp bästa tricoach Magnus utanför Stadion vid 09 och vi fortsatte upp till Lill-Jan skogen. Började lugn och Magnus fick en statusrapport. Sedan stannade Magnus och log brett. Haha!! Jag känner så väl igen det där!! Givetvis var där en riktigt seg brant backe. Perfekt för backintervaller! Härligt! Jag visste direkt att det skulle suga musten ur mig!! Haha!! Det gjorde den.

Fick köra backen tre gånger med styrka mellan, lite vila och så på't igen! Jädrans vad det kändes! Så underbart!!

Lätt jogg tillbaka. Lite snack och mera om mitt upplägg. Det blir lite färre pass då jag behöver få vila kroppen lite till och tävlingar är på ingång.

Jag blir alltid så otroligt boostad och supertaggad efter ett pass med Magnus. Det känns som Magnus har hittat ett perfekt upplägg som passar mig och han är väldigt lyhörd för min knäppa kropp som inte alltid vill som jag. ;)

Känns så himla bra!! Även om kroppen har varit seg efter sista träningslägret så känns det som om jag kommit in i ett bra flyt med både träning, kropp och planering. Så kul!! Är galet taggad inför min tävlingssäsong. Eller framförallt Vansbro som är den största utmaningen för mig!!

Vi har också bestämt att jag ska försöka få in lite fler powernaps så att jag orkar. 20 min gör underverk!!

Satt mig i bilen och åt min goda lunchlåda: kyckling, riven morot, gul paprika, tomat, avokado, några soltorkade tomater och lite riven ost. Mums!!

Bytte lite kläder i bilen och sedan skuttade jag iväg på en liten powerwalk. Blev så himla kall så jag köpte en god latte och promenixade en bra stund och fick upp värmen igen.

Sedan var det dags att träffa min simcoach Micke för ett pass med honom. Tur att jag inte använder benen så mycket för de var rätt mörbultade nu. ;)

Lite statuskoll även här med Micke. Lite förklaring av passet och vad jag ska tänka på.

Hopp å skutt i bassängen.

200 m ss f1

150 m fenor f2

100 m ss f2

50 m ss f1

10 x 50 m ss på tid

Avbad 8 x 25 med fenor f1

Riktigt roligt pass! Och det VAR roligt att simma. Jag fick ett sånt där löjligt leende igen! Grymt ju!!

Kom upp och vi gick genom träningspasset. Mickes kommentar var: Du simmar jämt å bra. Nu ska vi bara få upp farten. Som du simmar nu kan du fixa Kalmar.

Vilken boost!!

Hade såna himla roliga pass med båda två och båda var superskojiga och framförallt så blev jag riktigt boostad!!

Dessutom lär jag vara rätt mör imorgon...hehe...

Hämtade Tilde, handlade och packade min jobbväska. Avslutade dagen med att peppa en himlans massa underbara PT-kunder. Så roligt!

Nej nu var ju sömnen väldigt viktig så jag ska knyta mig. Tidig start imorgon med jobb.

Jag kommer att somna riktigt gott ikväll!!