IMG 9338 1

Bästa peppstrumporna från PowerWoman. Love them!

Ibland är det viktigt att fråga sig själv vad som är viktigt på riktigt. Även när knoppen vill en sak och allt är så otroligt roligt så måste man våga stanna upp. Dra i handbromsen och våga ta ett steg i en annan riktning. Där är jag just nu.

Jag har lagt upp, en för mig, realistisk plan över mina mål framöver. I mitt huvud är jag redo att köra på med min tränings-och tävlingssatsning. Kroppen känns stark och jag är supermotiverad. Det känns då lite extra motigt att inse att jag inte är helt återställd efter min operation. Läkningen av lungan tar längre tid och framför allt har jag så galet ont. Blir trött fortare än vad jag normalt blir och är. Så min väg till mitt mål kommer bara att ta lite längre tid.

Tävlingen på Mallorca fick jag göra en DNS på. Njöt av att vara med mina fantastika kompisar även om jag helst hade velat tävla. Älskar att tävla och känna stämningen. Nu fick jag supporta mina fantastiska kompisar och det är inte heller helt fel.

Eftersom att läkningen går ganska långsamt så känner jag att jag ej kommer hinna komma upp i distans till min tävling i Jönköping om bara 1,5 månad. På en halv Ironman-tävling ska jag simma 1,9 km, cykla 90 km och springa 21,1 km. Just nu kommer jag bara upp i 300 m simning, 35 km cykel och löpningen kan jag klara av i lugnt tempo så länge min andning funkar. Det känns ju inte helt realistiskt att fixa tävlingen med så lite träning och utan smärta. Jag har bestämt mig för att skjuta upp min start tills senare i höst. Startplatsen till Jönköping går bara att skjuta upp under 2018 så just nu kollar vi vart vi ska resa. 

Resan till Ironman Kalmar blir lite längre än tänkt men oj vad många roliga pass jag kommer hinna med! Så istället för att ha siktet på 2019 så blir det 2020. Jag tar det helt enkelt lite lugnare fram till målet. 

1 m 100762440 DIGITAL HIGHRES 1745 000714 7592831

En fantastisk målbild - jag springer mot mål i Ironman 70.3 Mallorca 2017.

Läkaren ville att jag skulle utmana lungan med korta pass och så blandar jag det med mina lågintensiva långa löppass.  Det kommer bli kalasbra det här. När det inte blir som tänkt har du alltid möjligheten att utforska lite nytt och framför allt bygga upp dina svagheter och obalans i kropppen.

Förhoppningsvis blir det korta triathlontävlingar i sommar om kroppen vill det.

Anything is possible!