IMG 3614

Tusen tusen tack för all kärlek från er allesammans! Jag blev helt överväldigad av alla meddelanden, telefonsamtal, blommor och presenter. Ni är bara helt fantastiska! När det känns tufft ska jag tänka på er alla och läsa alla meddelanden. Det betyder verkligen så mycket.

Jag har varit i kontakt med sjukhuset för att få veta när det är planerat för operation men tydligen är kön väldigt lång. Allt jag vill är att ha det gjort så att jag kan gå vidare med mitt liv. Det jag har gjort är att frilägga mig från jobb då jag har tagit in fantastiska vikarier och har möjlighet att komma in för operation samma dag. Det blir alltid återbud och jag är redo.

Nu har jag varit en vecka på Fuerteventura och vårt favoritställe Playitas. Mestadels har jag bara slappat, ätit gott och läst. Klämt in lite pass när jag känt för det. De första dagarna kände jag mig inte i fas så då tog jag det bara lugnare. Kände mig ledsen och orolig vilket är helt normalt så jag lyssnade helt enkelt på kroppen och gjorde en djupdykning i min bok. Jag har nu laddat batterierna och är redo att ta mig an operationen.

Lovar att hålla er uppdaterade men mest får ni på mitt Instagram. Håll tummarna för mig nu!