jeanette 0056 Kopia webb

Laddad tjej!!

Då var det äntligen dags för avresa. Nu drar jag med mina kompisar till Mallorca för att på lördag ta mig an Ironman70.3 på Mallorca. Det ska simmas 1.9 km, cyklas 90 km upp i bergen (fasar) och avslutas med löpning längs stranden på 21.1 km. Det är så otroligt vackert så det ska bli grymt roligt! Läskigt med bergen men roligt.

Jag har inte haft den bästa uppladdningen då jag den sista vecka har haft lite mer strul än vanligt med kroppen. Men hoppas att solen och värmen ska göra gott.

Min plan är att bara njuta hela vägen och hålla koll på alla cut-offer så att jag kan skutta i mål på lördag. Jag kommer troligen inte att ha tillgång till internet speciellt ofta så ni får kika in och följa mig på Instagram. Där heter jag jeanettetrihealth.

Håll tummarna för mig nu!!