IMG 1922

Under fyra veckor precis innan sportlovet spenderade jag varje dag med sjukvården. Varje dag. Samtidigt som jobb, familj och min träning skulle funka så skulle jag sitta på provtagningscentralen, sitta i telefonkö, åka på undersökningar, träffa läkare, springa till apoteket och ständigt vara redo för att ändra på min planering för fler provtagningar. Förstå mig rätt, jag är så oerhört tacksam att jag äntligen får göra denna stora utredning men jösses vad jag var slut. Jag spenderade ca 20-30 timmar per vecka med sjukvården och skulle få mitt liv att funka. Helt slut.

Under dessa fyra veckor hann jag få ihop till mitt frikort på både mediciner och läkarbesök. Det säger väl allt. Tack och lov för att vi har ett maxtak säger jag bara...

Jag har fortfarande mycket provtagningar och läkarbesök men nu är jag nere på några timmar per vecka så det känns riktigt bra.

Under sportlovet tog jag ledigt i 9 dagar för att komma ifatt med mig själv och mysa med familjen. Bästa lovet på länge! Vi vandrade i skogen, lagade vegetariskt, var på museum, hängde hemma, tränade, shoppade lite och bara njöt av vår ledighet. Så enkelt och så härligt!

Känner att jag inte tänker invänta min utredning då min hjärtläkare sagt att det jag gör är grymt och att jag ska fortsätta med samma tänk. Träna smart och lågintensivt. Gillar det. Gillar också att det är 7 veckor till Ironamn 70.3 Mallorca. Har stött och blött för och emot om jag ska tävla eller ej. 

Jag tränar nu för att tävla. Gnistan är här och jag kommer att träna så mycket jag kan och kroppen orkar. Så länge jag kan ta mig i mål och må bra så är det en enorm seger för mig.

Målet är givetvis att jag vill ta mig över mållinjen men viktigast av allt är att jag kommer igång ordentligt med min träning och mår bra.

 Kommer blogga desto mer nu men framför allt hittar ni fler uppdateringar på mitt Instagram: jeanettetrihealth

Tjohooooo!! Hoppas ni följer mig hela vägen. Behöver all push och pepp jag kan få.

Kram på er!