IMG 0849

Att vakna upp på nyårsdagen har ända sedan jag varit barn känts magiskt. Kan också få samma känsla som när jag köper nya fina anteckningsböcker som jag ska börjar skriva och rita i. Magiskt. Det är bara du själv som avgör hur det ska bli. Jag har bestämt att det ska bli ett grymt härligt år!! Jag har valt en extra glittrig penna att skriva ner mina mål, tankar och visioner med. Det är precis så mitt år ska bli. Glittrigt.

Mitt 2016 var verkligen ett helt fantastiskt år. Trots en galet bråkig kropp (lite vardgsmat nu helt enkelt och skittråkigt - så jag fokuserar på det roliga!) så har jag gjort helt fantastiska och smått galna upptåg. Så galet stolt och nöjd att just jag har gjort det. 

I januari tog jag mig till toppen av Mount Kilimanjaro tillsammans med Expeditionsresor och SVT. Jag hade aldrig klarat det om jag inte hade haft så grym support från min fantastiska "roomie" Märith, Ola Skinnarmo, Robin Trygg, grymma SVT-gänget och hela gruppen. Känslan när jag stog på toppen går inte att beskriva. Tröttheten i kombinationen av glädje och gemenskap var helt obeskrivlig. Blev så tagen att jag inte har ett endaste kort på mig (förutom gruppbilden). Hahaha!! Vill du kika på hela avsnittet som SVT sände så kan ni kika på länken här: Landgång på Kilimanjaro.

Genomförde Stockholm Marathon och Ironman 70.3 i Jönköping med mina grymma partner in crime Ann. Vilka härliga pass vi har ihop vännen!! Ser verkligen fram emot att köra Jönköping till sommaren igen.

511577 231981924 XLarge

För att sedan avsluta sommaren med Ironman Kalmar som jag har trott varit helt omöjligt för mig att genomföra pga mina sjukdomar.

I AM AN IRONMAN!!

Så magiskt! Börjar nästa gråta när jag tänker på det. Kommer in, helt enligt mina planer, under "Heros hour" och mår hur jäkla bra som helst. Min hjulning in mot mål kom ej med på film så jag måste bannemej göra det igen. Trodde faktiskt inte att det skulle vara så galet roligt. 

1 m 100733343 DIGITAL HIGHRES 1327 062389 3308366

ANYTHING IS POSSIBLE!!

Tack alla underbara som har stöttat, supportat och peppat mig inför mina bravader. Familj, vänner, kunder och mina grymma sponsorer! Utan er är detta omöjligt!

Nu har jag öppnat min nya antecklingsbok och börjat skriva in mina drömmar, mål och visioner för 2017. För mig är det viktigt att mina tankar passar ihop med familj och jobb. Vad har ni får mål och tankar inför 2017? Berätta!

Har dessutom skaffat mig en ny träningskompis - ett aktivitetsarmband från Garmin som ska ha koll på mig under hela dygnet. För att komma tillbaka till grym form igen ska jag ha koll på min puls och undvika att kroppen slår bakut. Jag återkommer med en recension om vad jag tycker men än så länge tycker jag att den är grym! Användarvänlig, smidig och snygg!

 IMG 1020

Let's rock'n roll 2017!!