IMG 2054

Alltid när det är tufft jobbar jag med målbilder. Just nu ser jag mig göra denna fantastiska tävling igen någon gång i livet när kroppen mår bättre igen - Ironman Kalmar.

Igår när jag pratade med min specialistläkare så fick jag ge mig. Det känns som ett riktigt bakslag och jag jag känner mig så ledsen. Nu får jag äta de båda medicinerna som jag glatt slutade med innan sommaren men min lever ger inte riktigt de positiva provsvaren som behövs för att jag ska kunna fortsätta utan dessa mediciner. Vi provade att öka kortisonet men det hjälper inte hela vägen heller. Det tär på min lever att hela tiden ligga på gränsen eller worst case över den. Sliter på mig också då jag blir så trött och orkeslös. Mer än min vanliga kroniska trötthet som jag alltid har. Så nu ska jag stegvis öka mina doser fram till jul och se hur det funkar.

Det känns så galet frustrerande då det inte syns att jag är sjuk. Ingen ser ärren på insidan. Ännu mer frustrerande är att de hittat något med hjärtat som de måste utreda och det tar så lång tid att komma vidare. Inte ens en kallelse ännu och det har gått lång tid. Jag bara önskar så väldigt mycket att de ska hitta vad som är fel med min kropp. (Alltså mer än det jag redan har diagnostiserats!) Varför får jag andnöd och spasmiska kramper så fort jag går det minsta upp i puls? Logiskt är det ju om det är något med hjärtat och det vore väldigt skönt att veta så att jag har något att utgå från.

Allt jag önskar just nu är att få komma ut på mina långpass. Så tillsvidare blir det långpromenader i kombination med kortare löppass. Ska också försöka börja springa lite under långpromenaderna. Att stegvis öka och se hur det funkar.

Givetvis fortsätter jag att tänka positiv och så även nu. Viktigt att äta bra och att träna varje dag. I och med att jag kör igång dessa mediciner blir jag ju lite mer infektionskänslig, det gör att jag måste vara ännu mera nogrann med vad jag gör.

Tänkte att jag ska blogga mer om hur jag äter och tränar lite mer. Kanske inspirerar det er att hitta något som ni kan ta till er i vardagen.

Imorgon blir den långpromenad med vovvarna och finaste vännen Ann i skogen. Ska inviga min fina mattermos som jag köpt. Mysigt!

#fuckautoimmunasjukdomar