IMG 2699 1

 Lite tankar och funderingar under min sista höstcykling. Har cyklat förbi detta ställe flera gånger och var tvungen att ta en bild.

 

Under oktober har jag fokuserat på att få in rutiner i simningen och styrketräningen. Förutom min mastersimning varje tisdag så har jag försökt att få till 1-2 pass per vecka. Har en gedigen läxa att göra varje vecka som utvecklar och utmanar mig. Det är så otroligt roligt och jag ser fram emot varje simpass.

Styrketräningen har jag kört 2 gånger per vecka och då bara ca 30 minuter. Fokus har varit ben + rygg/axlar samt lite tyngre vikter än vad jag har hemma. Bygger upp långsamt och i kombination med mina funktionella pass blir det en grymt bra.

Det känns som jag är på rätt väg. Då jag ej är klar med min utredning ännu (allt tar ju sån evinnerlig tid innan jag kan få en tid) är det viktigt att jag trappar upp allt stegvis. Så mitt största fokus har varit simningen och sedan lite tyngre styrkepass. Hålla min andning under kontroll.

Från november blir det ett spinningpass på gymmet per vecka och börjar även smyga igång löpningen lite försiktigt. Min kropp mår ju så otroligt mycket bättre när jag får springa. Har testat att springa några rundor på 45 minuter och det har gått över förväntan. Lugnt och fint nu.

Det gäller att hejda sig även när det går bra, vilket är riktigt svårt. Men målet är ju satt till våren och det ska bli riktigt kul att tävla en halv Ironman på Mallorca 1,9 km simning – 90 km cykling – 21,1 km löpning). Då gäller det att ha riktigt starka ben och att ta min simning till nästa nivå. Jag är helt klart på rätt väg.

Jag har fått en riktigt härlig energiboost då jag och maken haft en helg i Berlin i början av höstlovet med både sightseeing och lite morgonträning. Det gäller att ta tillvara på tillfällena och njuta. Ge varandra glädje, energi och kärlek. Jag vill ta tillvara på varenda stund tillsammans och snart har vi varit gifta i 20 år. Underbart!

15007592 1321516931202084 999864946 o

Jag är så mycket piggare i kroppen men känner att det är något som håller mig tillbaka. Hoppas att jag snart får komma iväg och göra de sista undersökningarna så att jag vet vad jag kan utgå ifrån. Träffade min läkare i veckan och fick ta mer prover för att se att det fortsätter åt rätt håll. De kan fortfarande inte göra något då utredningen inte är klar.

Just nu befinner jag mig i Dubai med min underbara lilla dotter som fyllde 12 för mindre än en vecka sedan. Vi har haft några tuffa och galet omtumlande veckor. I veckan drogs mattan åter undan och det kändes som om jag och familjen föll igenom ett stort hål. Livet är så sjukt orättvist! Nu boostar vi varandra här med massor av glädje och kärlek. Extra plus är att min värk är helt bortblåst.

14997137 288865328174571 960592537 n

Ta hand om varandra, säg snälla saker och kramas mycket.