På söndag är det dags för Ironman 70.3 Jönköping och det ska bli riktigt roligt. Jag tar det för vad det är och ska njuta fullt ut under tävlingen. Ni vet ju hur mycket min kropp har båkat så jag är bara så sjukt tacksam att kunna stå på startlinjen och kunna genomföra en halv ironman. Jag ska alltså börja kl 09.00 med att simma 1,9 km, upp på cykeln och bränna av 9 mil genom ett underbart landskap för att sedan springa genom Jönköping i 21,1 km. Så roligt!

Vilken tid jag siktar på? Ingen aning. I mål ska jag i alla fall.

För mig blir detta också en bra test av kroppen för att se om jag behöver fokusera lite mer på något inför Kalmar då jag ska göra allt dubbelt så mycket. Blir ju dubbelt så skoj också!!

När jag ska packa försöker jag att lägga upp allt på golvet framför mig så att jag inte ska glömma något. Funkar för mig. Använder mig av gamla påsar och gör allt klart hemma. Mindre stress då.

IMG 0394

Så här kan det se ut när jag packar.

Igår blev det lite stress då jag upptäckte att min våtdräkt var borta. Tydligen hade jag glömt den vid "vår" sten där vi alltid går i och simmar. Då det oftast bara är våra klubbisar som simmar därifrån så hade de tagit hand om den. Puh!! Nu ska jag bara se till att ha koll på allt i Jönköping...

Ikväll taggade jag och Ann till och körde ett grymt roligt träningspass mitt i Stockholm. Det blev ett funktionellt och galet roligt träningspass med José och hans träningsform Moveoo. Träning ska vara roligt och funktionellt - blir aldrig besviken på ett Moveoo-pass!!

IMG 0395

Galet många skrattanfall fick vi!!

Vill ni följa mig  så spana in mig på Instagram. Känns så roligt att få åka till Jönköping med finaste träningskompisen Ann och alla mina klubbisar och vänner som finns där hela helgen. Så laddad!

Håll tummarna för mig att kroppen håller och inte börjar bråka. Ska bli en riktigt rolig helg och en bra genomkörare inför Ironman Kalmar om 44 dagar.

Tjing!!