På min födelsedag fick jag bästa presenten! Jag var inne på sjukhuset för att få lite medicin. Jag berättade för mottagande sköterska att jag varit utan två av mina tyngsta mediciner i fem dagar efter en överenskommelse med min läkare. Är V Ä L D I G T nervös över mina provsvar som jag lämnade dagen innan. Det är mina levervärden vi tittar extra noga på och det är dom som alltid oroar mig mest. Sköterskan kommer in och sätter droppet och säger att mina levervärden är superfina och jag behöver inte ta några nya prover förräns nästa gång jag kommer om 8 veckor.

Alltså fattar ni???? Inga prover på 8 hela veckor!!

Jag var ju helt bestämd över att ta bort min ena medicin men var då även tvungen att ta bort mitt metrotrexat. Lite nervös över det då jag mått så galet dåligt när jag inte tagit det. MEN då hade jag inte bytt ut mitt gamla kortisontill det nya som jag nu har gjort.

Det är ju helt galet bra!!!!!

Nu fasiken håller vi tummarna att inte tarmen eller levern får ett skov utan att det är stabilt.

JAG ÄR SÅ JÄKLA LYCKLIG!!!

Vad detta gör med min kropp har jag ingen aning om men tycker att många av mina biverkningar måste släppa lite i alla fall. Som sagt, jag lever på hoppet och är så sjukt glad. Det finns alltid dom som är sjukare och jag klarar ändå av att träna så vad ska jag då klaga över?

Jag vill också passa på att tacka för alla fina grattishälsningar på min födelsedag. Så bortskämd! Tack snälla!

Nu har jag nedräkning inför semestern. Imorgon har jag ca 3 timmar jobb sedan går jag in i "semestermood" och stannar där i 6 veckor och lite till med fokus på träning, familjemys och en massa god mat.

IMG 9501

Det lär bli många mil i sadeln i sommar. :)